OFFICIELLT: Antalyaspor värvar före detta Barcelona-duo

bet365

Antalyaspor värvar de gamla storspelarna

Klubben bekräftar på sin hemsida att man kommit överens med Samuel Eto’o och Ronaldinho.

Atalanyaspor kan stå för sommarens största namn på övergångsmarknaden. Enligt klubben ska man vara överens med stjärnduon om ett kontrakt till nästa säsong. Klubben som förra säsongen spelade i den turkiska andraligan har valt att satsa rejält inför den kommande säsongen då man flyttats upp till högstadivisionen och på listor över nyförvärv som klubben vill ta in fanns Samuel Eto’o och Ronaldinho. Enligt turkisk media ska Eto’o befinna sig i Istanbul för att skriva kontrakt med klubben, dock saknas det några få moment innan man presenterar de båda spelarna.

Eto’o spelade senast sin fotboll i Sampdoria men kamerunesen är för närvarande klubblös och kommer inom det närmsta att skriva på för Süper Lig-klubben. För Ronaldinhos del handlar det om ett 1-årskontrakt där han kommer att tjäna 3 miljoner euro per säsong medan Eto’o har blivit erbjuden ett kontrakt på två år med möjlighet att förlänga med ytterligare ett år. Även kamerunesen kommer att tjäna 3 miljoner per säsong.

Klubben bekräftar

Samuel Eto’os vara eller icke vara i klubben är fortfarande inte helt klart men Antalyaspors talesman Hasan Ali Ceylan berättar under tisdagen att man i alla fall överens med Ronaldinho om ett kontrakt.

”Vi har kommit överens om hur kontraktet ska se ut och det som kvarstår är bara den ekonomiska biten. Totalt kommer vi att värva två eller tre spelare till vårt rödvita lag. Bland de är den största utan tvekan Ronaldinho” berättade Ceylan enligt den turkiska tv-kanalen TRT Spor.

Förra veckan bekräftade klubbens president Gültekin Gencer att Ronaldinho vid flertalet tillfällen var nära att flyga till Istanbul men för tillfället ser det inte ut som att brasilianaren befinner sig i Turkiet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply