Ángel di Maria närmar sig spel i Barcelona

Ángel di Maria närmar sig spel i Barcelona

Barcelona vill värva Ángel di Maria

Enligt uppgifter i England ska 29-åringen finna på spanjorernas radar, detta efter att det blir allt svårare at värva Dembéle och Coutinho.

Det ser allt svårare ut för Barcelona att värvar i sommar. Under flera månader har det ryktats om att man vill värva Coutinho från Liverpool och Dembéle från Borussia Dortmund, men den spanska storklubben har haft det svårt att knyta till sig spelare. Nu kommer uppgifter om att Barca börjar blicka på annat håll och en spelare som kommer allt närmare en flytt är Ángel di Maria.

Det är brittiska The Sun som kommer med uppgifter om att Barcelona är nära att värva argentinaren som anslöt sommaren 2015 från Manchester United, dit han kom från Real Madrid.

Ángel di Maria sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019. Vad han skulle komma att kosta att köpa loss är oklart. Men då Paris Saint-Germain inte har något behov att sälja argentinaren kan det komma att bli en dyr affär.

SE ÄVEN: LISTA: Spelare som representerad både Barcelona och Real Madrid

Ángel di Maria närmar sig spel i Barcelona

Tidigare värvat Paulinho

FC Barcelona har kommit överens med Guangzhou Evergrande om en transfer för Paulinho. Spanjorerna bekräftar under måndagsförmiddagen att man betalar 40 miljoner euro för brassen som tidigare spelat i bland annat Tottenham Hotspur. Barcelona skriver ett fyraårskontrakt med spelaren som får en utköpsklausul på 120 miljoner euro.

Paulinho har tidigare spelat i Tottenham Hotspur där han inte alls lyckades visa de fina kvalitéer han hade i den brasilianska ligan. Efter att ha blivit utsedd till en av Tottenhams sämsta spelare någonsin styrdes skutan till Chinese Super League där han tillbringat de två senaste säsongerna.

29-åringen har gjort 9 mål på 41 landslagsmatcher för Brasilien.

Barcelona inleder La Liga med en match mot Real Betis hemma på Camp Nou.

Info: McGregor Mayweather tv kanal & tv tider

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply