Andres Iniesta kan bli s(vin)lande rik i Kina

Andres Iniesta kan bli s(vin)lande rik i Kina

Iniestas affär på väg att bli av – kan exportera miljoner flaskor vin

Andres Iniesta är på väg att göra sin sista match i Barcelona. Det kommer troligtvis sluta i en flytt till Kina. Något som kommer innebära att han får chansen till att sälja något oväntat, påstår den spanska tidningen Marca.

En av så väl Katalonien som Spanien och världens största fotbollsspelare är på väg att lämna finrummet i Europa. Uttåget mot Roma i Champions League kan ha blivit den sista matchen i den turnering, och nu fattas det bara ligaavslutningen – där Barca i praktiken redan har vunnit – samt cupfinalen.

En flytt till Kina verkar nu vara det som blir Iniestas framtid. Men verkar finns mycket mer än så som den spanske landslagsmittfältaren tänker på.

Kan sälja vin i miljoner

SE HÄR: Barcelonas löner

Det handlar inte minst om att Andres Iniestas egna vin kommer att kunna säljas i massor. Det är den Madrid-baserade tidningen Marca som kommer med uppgifterna om att det kommer innebära en rejäl försäljning av vinet.

Totalt beräknas det att Iniesta kommer kunna sälja runt två miljoner flaskor mer av sitt vin bara i Kina om övergången blir klar. Vi hoppas dock förstås på att Iniestas fotbollsspelande hamnar i fokus.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply