Andrea Pirlo kan gå till Antalyaspor i vinter

Antalyaspor kan låna legendaren Andrea Pirlo i januari

I somras avslutade Andra Pirlo sin europeiska toppkarriär och flyttade istället till MLS-klubben New York City. Nu kan han dock återvända till Europa och turkiska Antalyaspor under uppehållet i USA.

Andrea Pirlo har haft en sagolik fotbollskarriär med framgångar som få andra kan nå upp till. VM-guld, Champions League-triumf och ett antal Serie A-titlar är bara några av Pirlos många framgångar. Han valde att sätta en punkt för sin karriär i Italien i sommar när han lämnade Juventus för nyskapade New York City.

Det dröjde dock inte länge förens ryktena om en återkomst i Italien var tillbaka. I början av november började italiensk media skriva om att Inter ville låna Pirlo under det långa MLS-uppehållet under vintern. Inget konkret har dock avslöjats och det är fortfarande oklart var Pirlo kommer göra under uppehållet. Kommer han helt enkelt ha ett uppehåll som resten av spelarna i USA, eller kommer han spela fotboll i Turkiet?

Antalyaspor är intresserade

Enligt italienska Calcioturco.com är Antalyaspor intresserade av att låna Pirlo under vintern/tidiga delen av våren. Antalyaspor är en extremt rik klubb som bland annat har spelare som Samuel Eto’o, Jean Makoun och Algeriets succémålvakt Raïs M’Boli hos sig på väldigt höga löner.

-Vi har pratat med hans agent. Han sa till oss att Pirlo skulle vara redo att spela åtta matcher i Turkiet, säger klubbens president  Gulterkin Gencer till Calcioturco.com och hoppas alltså på att 36-åringen vill komma och hjälpa den turkiska liganian under ett par månader.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply