Andre Gomes förhandlar om att lämna

Andre Gomes förhandlar om att lämna

Gomes lämnar Barcelona

Portugisen har inte lyckats ta en startplats i den spanska storklubben efter att ha anslutit till Barcelona sommaren 2016.

Igår vann FC Barcelona säkert över AS Roma. Resultatet skrevs till 4-1 på Camp Nou och det ser inte speciellt lätt ut för italienarna inför returen. En spelare som dock inte lyckats speciellt bra i Barcelona är André Gomes. Efter att ha slagit igenom i Valencia och skrivit på för Barcelona sommaren 2016 har det inte blivit någon lyckad sejour i klubben. Nu tyder allt på att mittfältaren gjort sitt i den blåröda tröjan och att han lämnar klubben i sommar.

Det är Mundo Deportivo som skriver om att Gomes nu ligger i förhandlingar med flera klubbar om det personliga kontraktet. Det ska endast vara en tidsfråga innan en affär blir klar och det finns flera möjliga destinationer att välja mellan.

SE ÄVEN: FC Barcelona löner 2018

Flera klubbar intressserade

Det saknas inte intresserade klubbar för Andre Gomes. Tidigare ska det framför allt ha varit lag från Premier League som visat intresse för portugisen. Även Juventus och flera lag från La Liga ska även ha kontaktat Barca för att försöka få en till affär.

Prislappen för Andre Gomes sägs ligga på drygt 40 miljoner euro. hans kontrakt med sin nuvarande klubb går ut sommaren 2021.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply