Ander Herrera stannar i Manchester United ytterligare en säsong

Ander Herrera stannar i Manchester United ytterligare en säsong

Herrera lämnar inte Manchester United

Spanjoren säger att han inte har några planer på att lämna Old Trafford efter att säsongen avslutats.

Ander Herrera lämnade spanska Athletic Club för spel i Manchester United sommaren 2014. Han kostade då 36 miljoner euro men på Old Trafford har han inte alltid haft en säker plats i startelvan. Trots svårigheter har spanjoren valt att inte lämna den engelska storklubben och då hans kontrakt går ut nästa sommar har han inte ändrat sitt tankesätt.

– Jag vill vara här nästa säsong om inte klubben sparkar mig, jag kommer vara här under försäsongen och kämpa för min plats. Det som är svart idag är imorgon vitt inom fotbollen, säger han till The Guardian och fortsätter:

– Om man tänker på vad som kan hända i sommar, klubben kanske värvar fyra mittfältare och plötsligt inte vill ha mig mer. Det enda jag kan göra är att fortsätta träna och även träna dagen därpå, och såklart, om klubben vill prata med mig (för att förlänga mitt kontrakt) kommer jag att lyssna eftersom jag är lycklig här, avslutar han.

Manchester United sägs vara intresserade av att värva in förstärkning till mittfältet under sommarens transferfönster. Herrera kommer dock inte ändra sitt beslut.

SE ÄVEN: Manchester United spelarlöner och kontrakt

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply