bet365

Ancelotti: ”Lucas Moura är PSGs framtid”

bet365

PSGs tränare, Carlo Ancelotti, hyllade klubbens nyaste spelare, Lucas Moura, som får träffa sina nya lagkamrater imorgon i Qatar, där de är på träningsläger.

”Lucas är en stor spelare, han är ung och kommer bli klubbens framtid. Han har många kvarliteter som spelare och kommer inte ha några problem med att komma i överens med sina nya lagkamrater. Han kan även spela på flera positioner, vilket är perfekt”, sa Ancelotti igår under presskonferensen i Doha. Ancelotti kommenterade även kring hur han tänker använda brassen i laget.

”Han kommer kunna spela på kanterna eller bakom en forward. Vi är väldigt glada, för det är inte så enkelt att värva en så viktig spelare, som kan förbättra ett lag så mycket”, fortsatte Ancelotti. Tränaren tror på supertalangen oerhört mycket och har inte heller planer på ytterligare värvningar till laget.

”Lucas är den enda nya spelaren i truppen. Vi i ledningen är nöjda med truppen så som den är, och vi tycker även att spelarna har mycket potential”, avslutar Ancelotti.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply