Ancelotti beskriver Barcelona som världens bästa klubblag

bet365

19:45 ikväll möter Barcelona PSG i Paris. Detta är PSGs sista match innan ligan drar igång och coachen Carlo Ancelotti säger att Barcelona har världens bästa trupp och matchen ikväll kommer innehålla mycket underhållande fotboll.
Denna match är Barcelonas tredje träningsmatch och i matcherna innan denna har man mött Hamburg och vunnit med 0-1 och Raja Club där det blev 0-8.
 
Ancelotti beskriver matchen som: Vi möter världens bästa lag ikväll, Barcelona har kvalitetsspelare på varje position och det kommer bli ett test för oss att spela mot dem.

Italienaren berättar även att PSGs trupp är mycket stark efter de många värvningar som har ägt rum i sommar och han berömmer speciellt svensken Zlatan Ibrahimovic som en av världens bästa centerforwards, han är helt unik i sin spelstil säger Ancelotti i en intervju på fcbarcelona.com.

Javier Pastore deltog även han på presskonferensen tillsammans med Ancelotti och han tar upp tre namn inför matchen ikväll.
Thiago Silva och Zlatan Ibrahimovic är två värvningar som man kan vara mer än nöjd över, de ligger absolut på PSGs nivå om inte högre.

Ett annat namn som han tar upp är Lionel Messi som även är hans landslagskamrat, han säger att Messi kommer vinna guldbollen och bli Europas bästa fotbollsspelare i år utan konkurrens. Messi är ostoppbar och för varje år blir han bara bättre och bättre, citerar Pastore.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365