Ancelotti: ”Att spela bra mot Schalke är den bästa uppvärmningen inför El Clasico”

Under tisdagen är det dags för returmötet mellan Real Madrid och Schalke 04. Första matchen mellan lagen slutade hela 6-1 till marängerna, och Carlo Ancelotti ser denna match som en chans att värma upp inför helgens tungviktsmöte mot Barcelona.

– Vi kommer att respektera motståndet, men vi kommer att vila några spelare med tanke på den tuffa match vi hade i lördags. Om vi spelar ba mot Schalke är det bästa möjliga uppvärmningen inför El Clasico, säger han till klubbens officiella hemsida.

Han berättar även att Jesé Rodriguez, Cristiano Ronaldo och Alvaro Morata kommer att starta i anfallet. Karim Benzema är skadad och missar därmed matchen, men Ancelotti försäkrar att fransmannen kommer att vara med i El Clasico. Även Isco kommer till start, men inte på sin favoritposition på det offensiva mittfältet, utan i en mer sittande roll.

-Jag har inte ändrat mig, Isco kommer starta. Han får vänja sig vid den positionen, framförallt det defensiva arbetet. Vi jobbar med det varje dag på träningarna, säger Ancelotti.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply