Amanda Ilestedt partner flickvän, nuvarande lag & lagkamrater!

Amanda Ilestedt partner flickvän, nuvarande lag & lagkamrater!

Amanda Ilestedt pojkvän, partner, familj, lön, lagkamrater och nuvarande lag samt ifall hon är gravid, har fått barn och blivit mamma!

Amanda Ilestedt är en av Sveriges främsta fotbollsspelare och på klubblagsnivå representerar hon Arsenal. Som försvarare är hon känd för sin förmåga att dominera i luftrummet och sin säkerhet i brytningar. Dessa egenskaper gör henne till en nyckelspelare i försvaret, där hon effektivt kan avvärja motståndarnas attacker och bidra till lagets stabilitet både i landslaget och på klubbnivå.

Hennes teknik och taktiska skärpa har gjort henne till en värdefull tillgång för Arsenal och en inspirerande profil i internationell damfotboll. Se och spela på fotboll live =>

Amanda Ilestedt partner flickvän, nuvarande lag & lagkamrater!

Amanda Ilestedt ålder – hur gammal är Amanda Ilestedt?

Ilestedt föddes den 17 januari 1993 i Sölvesborg vilket innebär att hon är 31 år gammal.

Hon slog igenom i ung ålder i FC Rosengård. Med en solid start i en av Sveriges främsta fotbollsklubbar fick hon en stark grund att bygga sin karriär på. Efter att ha etablerat sig i den svenska damallsvenskan, tog Ilestedt steget ut i den internationella fotbollsvärlden och inledde ett äventyr som förde henne till flera europeiska klubbar.

Idag fortsätter hennes framgångsrika karriär i Arsenal, en av de ledande klubbarna i den engelska Premier League. Ilestedts övergång till Arsenal markerar inte bara ett viktigt steg i hennes karriär utan också en bekräftelse på hennes skicklighet och anpassningsförmåga på högsta internationella nivå.

Hennes resa från Rosengård till Arsenal belyser både hennes individuella drivkraft och den breda talang som svensk damfotboll kontinuerligt producerar.

Amanda Ilestedt längd – hur lång är Amanda Ilestedt?

När det kommer till Amanda Ilestedt längd så är hon 1,78 m lång. Det innebär att Amanda är 178 centimeter lång, vilket gör henne till en av de längre i damernas landslag. 

Amanda Ilestedt familj och föräldrar

Ilestedt växte upp i en familj där sport och gemenskap var centralt. Hon är dotter till Madeléne och Fredrick Ilestedt och har två bröder. Denna familjekonstellation har spelat en viktig roll i hennes utveckling både som person och som idrottare.

Hennes föräldrar och bröder har varit stödjande och uppmuntrande genom hela hennes karriär, från tidiga träningspass på lokala fotbollsplaner till framträdanden på internationella arenor. Denna starka familjebakgrund har bidragit till att forma henne till den framstående försvarsspelare hon är idag.

I hennes släkt finns det flera idrottsmän och det är imponerande hur många inom samma släkt som kan ha sådana stora meriter.

Amanda Ilestedt partner – har Amanda Ilestedt pojkvän eller flickvän?

När det kommer till sidan av planen så har Amanda Ilestedt partner i form av pojkvännen Rainer Müller. Deras gemensamma intressen och stöd för varandras ambitioner har skapat en stark relation. Rainer står vid Amandas sida både under triumfer och utmaningar i hennes professionella fotbollskarriär. Denna partnerskap ger Amanda ytterligare en källa till stöd och motivation, vilket är värdefullt i hennes strävan efter framgång både på och utanför planen.

Rainer Müller har tidigare själv både spelat fotboll och varit tränare men för närvarande finns det ingen information om att han ska vara aktiv, i alla fall inte på professionell nivå.

Amanda Ilestedt pojkvän Rainer Müller - vad heter Amanda Ilestedts pojkvän?

Amanda Ilestedt pojkvän Rainer Müller firar med henne efter vinst. Foto: Bildbyrån

Amanda Ilestedt pojkvän Rainer Müller vad heter Amanda Ilestedts pojkvän?

Oliver Ekman Larsson Amanda Ilestedt pojkvän? Nej, NHL-stjärnan är hennes kusin. Rainer Müller är Amanda Ilestedt pojkvän.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Amanda Ilestedt (@amandailestedt)

Amanda Ilestedt barn – har Amanda Ilestedt barn?

Det finns alltid ett stort intresse kring Sveriges landslagsspelare och vad de gör både på och utanför planen. När det kommer till familjelivet har hon barn tillsammans med sin pojkvän.

Amanda Ilestedt gravid – har Amanda Ilestedt blivit mamma?

I mitten av mars 2024 delade Ilestedt den glädjande nyheten att hon var gravid och väntade barn tillsammans med sin pojkvän, Rainer Müller. Nyheten om hennes graviditet väckte positiva reaktioner både bland fans och kollegor. Amanda och Rainer ser med spänning fram emot det nya kapitlet i deras liv som blivande föräldrar, och denna personliga milstolpe markerar en särskild tid i Ilestedts liv både personligt och professionellt.

Arsenal presenterade nyheten på sin hemsida samtidigt som man gick ut med att Ilestedt skulle fortsätta med anpassad träning och en nära kommunikation med läkarteamet tills det att hon fött.

Barnets namn vet vi inte.

Amanda Ilestedt syskon – vad heter Amanda Ilestedt bror?

Försvararen Ilestedt kommer från en sportintresserad familj där ishockey också står i fokus. Hennes två bröder, Fabian och Zebastian Ilestedt, har båda engagerat sig i ishockeyn.

Fabian spelar för närvarande i Hockeyallsvenskan med Mora, medan Zebastian också har en hockeykarriär bakom sig. Denna sportsliga bakgrund i familjen har säkerligen bidragit till en stark sammanhållning och ömsesidigt stöd inom familjen, vilket ger en unik dynamik där alla delar passionen för idrott på hög nivå.

Amanda Ilestedt nuvarande lag och lagkamrater

Amanda Ilestedt nuvarande lag är Arsenal, där hennes roll som nyckelspelare och stark försvarare understryker hennes betydelse för laget. I Arsenal bär hon tröjnummer 28 och utmärker sig genom sin fysiska närvaro och förmåga att dominera i försvaret, vilket är avgörande för lagets defensiva strategier. Hennes fysiska spelstil och taktiska skicklighet har gjort henne till en värdefull tillgång för klubben.

I det svenska landslaget fortsätter Ilestedt att vara en ordinarie startspelare och spelar en lika viktig roll. Med tröjnummer 13 representerar hon Sveriges försvarslinje, och hennes regelbundna insatser i internationella turneringar och kvalmatcher visar på hennes betydande bidrag till landslagets framgångar. Ilestedts ständiga närvaro både i klubblag och landslag speglar hennes status som en av de mest pålitliga försvararna i damfotbollen idag.

Amanda Ilestedt lagkamrater

Några av Amanda Ilestedt lagkamrater i Arsenal är Lina Hurtig och Stina Blackstenius där de är en trio svenskor. Lagkamrater i svenska damlandslaget utgörs av bland annat Fridolina Rolfö, Zecira Musovic och Johanna Rytting Kaneryd.

I svensk damfotboll har det blivit allt vanligare att spelarna söker sig till de större ligorna i Europa för att utvecklas och tävla på högsta nivå. Premier League i England är en av de destinationer som lockar till sig en växande skara av svenska talanger. Denna trend understryker inte bara kvaliteten på den svenska fotbollsutbildningen, utan också hur den internationella kvinnofotbollen expanderar och blir allt mer konkurrenskraftig.

Att många svenska spelare nu finns i Premier League är ett tecken på både spelarnas individuella ambitioner och ligans växande status. Det erbjuder spelarna en möjlighet att utmana sig själva mot några av världens bästa, i en miljö som är känd för sin professionalitet och höga tempo. För de svenska spelarna innebär detta en chans att utvecklas tekniskt och taktiskt, samtidigt som de bidrar till att höja profilen för svensk damfotboll på den internationella arenan.

Amanda Ilestedt Sveriges mittback fotboll damer – hon är försvarare damlandslaget!

Illestedt har framträtt som en ledande figur i det svenska damlandslaget, där hon med sin erfarenhet och sitt försvarsspel spelar en avgörande roll. Med sin fysiska styrka och taktiska skärpa har hon blivit en centralpelare i landslagets defensiv. Illestedt är känd för sin förmåga att läsa spelet, sin positionering och sitt ledarskap på planen, vilket gör henne till en ovärderlig tillgång i viktiga matcher och turneringar.

Hennes konsekventa prestationer har inte bara cementerat hennes plats i startelvan, utan också bidragit till att stärka lagets sammanhållning och självförtroende. Illestedts ledarskap är uppskattat både av lagkamrater och tränare, och hon är en förebild för yngre spelare som kommer in i landslaget. Med sin expertis och sitt engagemang fortsätter Amanda Illestedt att vara en vital del av Sveriges strävan efter framgång på den internationella fotbollsscenen. Se och spela på fotboll live =>

Amanda Ilestedt lön – hur mycket tjänar Amanda Ilestedt?

Ilestedt har under en längre tid varit utlandsproffs och har etablerat sig som en av de främsta spelarna i det svenska landslaget. Genom hennes karriär internationellt har hon bevisat sin skicklighet och förmåga att konkurrera på den högsta nivån, vilket har lett till att hon anses vara en nyckelspelare för Sverige.

Som proffs i utlandet, och med tanke på hennes framstående roll och erfarenhet, har Ilestedt en hög lön som speglar hennes värde på marknaden. Detaljer om hennes exakta inkomst i Arsenal är inte offentligt kända, men det är troligt att hennes ersättning är i linje med vad toppspelare inom damfotbollen brukar erhålla. Denna höga ersättning understryker inte bara hennes personliga framgångar utan också den ökade ekonomiska erkännandet och värderingen av kvinnliga fotbollsspelare på elitnivå.

Hon är kanske inte bland världens bäst betalda kvinnliga fotbollsspelare.

Amanda Ilestedt Sven Tumba

Ilestedt har en intressant släktskapsrelation i och med att hon är släkt med Sven Tumba, en av Sveriges mest legendariska idrottsmän. Tumba, som ursprungligen gjorde sig känd som en framstående ishockeyspelare, var också aktiv inom golf och fotboll och är känd för sina många bidrag till svensk sport.

Denna koppling till Tumba lägger till en fascinerande dimension till Ilestedts egen idrottskarriär, där hon inte bara fortsätter familjens sportsliga arv utan också bidrar till dess rika historia med sina egna framgångar inom fotbollen. Denna släktband understryker en djupgående sporttradition och inspirerar säkert Ilestedt i hennes strävan att utmärka sig på internationell nivå.

Amanda Ilestedt Instagram

Har Amanda Ilestedt Instagram-konto? Ja, Ilestedt har Instagram och hennes konto heter Amanda Ilestedt (@amandailestedt). Amanda har över 127 000 följare på Instagram. Här kan du se några inlägg från Amanda Ilestedt Instagram.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Amanda Ilestedt (@amandailestedt)

FAQ Amanda Ilestedt

Här är några av de vanligaste frågorna och svaren om mittbacken.

Vem är Amanda Ilestedt tillsammans med?

Ilestedt är tillsammans med pojkvännen med Rainar Müller. Hon är alltså inte tillsammans med någon i landslaget.

Vilket nummer har Amanda Ilestedt?

Hon har nummer 28 i Arsenal och nummer 13 i Sveriges damlandslag i fotboll. Se och spela på fotboll live =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365