Álvaro Morata ångrar flytten till Real Madrid

Morata kritiserar flytten till Real Madrid

Efter två år i Juventus återvände Álvaro Morata till Real Madrid. Det blev dock inte alls som spanjoren tänkt sig och nu kritiserar han den spanska storklubben i en intervju med La Gazzetta dello Sport .

Sommaren 2014 stod det klart att Álvaro Morata skulle lämna Real Madrid för spel i Juventus. Efter två säsonger i Serie A köpte den spanska huvudstadsklubben tillbaka anfallaren. Då återvände spelaren i hopp om att ta en startplats på Santiago Bernabéu, så blev dock inte fallet och efter att skrivit på för Chelsea i somras kritiserar Morata nu sin före detta klubb.

– Jag återvände då jag tvungen att fullfölja det som stod i kontraktet, men jag blev enormt besviken när jag väl kom tillbaka. Det kändes som jag var i samma sits som innan jag lämnade. De handlade mig som den pojke jag var innan mina två år i Italien, säger Morata till La Gazzetta dello Sport.

Álvaro Morata ångrar flytten till Real Madrid

Han poängterar även att han hade stannat i Juventus om han kunnat.

– Mina två år i Italien var fantastiska. Jag var bara en ung kulle när jag kom dit men en riktig fotbollsspelare när jag lämnade. För en spanjor är Italien det bästa stället att bo. Det finns allt, historia, konst, god mat och mode. Jag hade aldrig lämnat om jag fick välja själv, avslutar han.

Álvaro Morata lämnade Real Madrid för Chelsea i somras då den engelska huvudstadsklubben betalade 62 miljoner euro för spelarens tjänster.

SE ÄVEN: Chelseas löner 2017

Álvaro Morata ångrar flytten till Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply