Alvaro Dominguez tillbaka i Mönchengladbach efter fiaskot i OS

Alvaro Dominguez är tillbaka i sitt klubblag Borussia Mönchengladbach och tränar igen. Han deltog i OS med sitt landslag Spanien som åkte ur tidigt efter att ha spelat uselt, trots de höga förväntningarna.

I en exklusiv intervju med Bundesliga.de berättar Dominguez om sin form, om OS 2012 och hans egna förväntningar inför sin debut i Bundesliga. 

Vart gick det fel för Spanien i London?
Ibland går det inte som planerat, mot Japan släppte vi in ett tidigt mål och fick det svårt att komma tillbaka i matchen, att vi drog på oss ett rött kort gjorde inte saken bättre. Mot Honduras och Morocco var vi helt klart det bättre laget, men vi får inte in bollarna och då blir det riktigt svårt att kvalificera sig vidare från gruppspelet. 

Tror du att du kommer få starta i träningsmatchen mot Sevilla nu på Lördag?
Det är oklart om jag får starta, men jag är i toppform för tillfället och jag längtar efter att få spela för min nya klubb som har stora ambitioner för mig och jag kan inte vänta tills jag får göra min debut.

Som spanjor, hur mycket vet du om Sevilla och deras trupp?
Sevilla är ett starkt lag med många nyckelspelare så som: Jésus Navas, Jose Reyes, Alvaro Negredo och Ivan Rakitic och det kommer bli en tuff match som kommer bli en prövning för laget.

Alvaro är 23 år gammal och har tidigare spelat för Atlético Madrid som också är hans moderklubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply