Allt mer pekar mot flytt för Marchisio

Ällt mer pekar mot att mittfältaren Claudio Marchisio kan lämna Juventus. tidigare har bland annat Manchester United ryckt i mittfältaren och spealren själv har öppnat för att lämna, efter det att han inte gjort någon hemlighet av sin besvikelse över hur klubben intentioner står.

”Jag måste först prata med Juventus. Jag vill se om jag fortfarande är viktig för dem. Om inte, då är det helt normalt för mig att börja titta på andra lag. Det har sagts att mina intentioner är avgörande, men det krävs två för att dansa tango,” har italienaren sagt vid en presskonferens inför Confederations Cup.

Och de italienska tidningar hävdar på lördagen att Marchisio inte fått något svar från Juventus, samtidigt som det också innebar att en löneförhöjning var uteslutet för spelaren. Och nu ser spelaren som växte upp i Bianconeris juniorlag ut att vara mer benägen än någonsin tidigare till att lämna Turin.

Tuttosport hävdar nu också att Marchisios prislapp på 30 miljoner euro kommer att vara nyckeln till Juventus transferplaner i sommar, där mittfältaren kan bli inkluderad i ett spelarbyte med Manchester United för yttern Nani plus kontanter. Monaco ska dock också finnas med i jakten på italienaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365