• Error, no group ID set! Check your syntax!

Alli vägrar nekar flytt – kan lämna Tottenham

Alli vägrar nekar flytt - kan lämna Tottenham

Stjärnan vill inte säga nej – kan vara på väg bort från klubben

Den långe men den snabbe mittfältaren Dele Alli är ett av Tottenhams viktigaste framtidsspelare för framtiden. Men nu kan han komma att lämna London-laget, för någon av de största klubbarna i Europa.

Vad det gäller Dele Alli så har 22-åringen haft en snabbt utvecklande karriär. Under säsongen 2015 så lånades han ut till Ligue 1-klubben MK Dons. Men sen kom han tillbaka till PL-klubben, och har explosionsartat förbättrats.

Nu har han gått från bänkspelare till storstjärna på bara några säsonger. Fast nu har Tottenham Hotspurs stött på problem.

Kan lämna klubben efter VM

Just nu är England VM trupp 2018 och slutför de sista förberedelserna. Där kommer de ju bland annat att möta den belgiska VM-truppen. Men en av de engelska fotbollsspelarna som kanske inte koncentrerar sig fullt ut på VM är Dele Alli.

Enligt EZ Magazine, som intervjuat spelaren, så kan mittfältaren inte säga med säkerhet ifall han kommer att stanna i “Spurs” eller inte. Bland annat så har det ju ryktats om att Alli ska vara på väg till någon av de två La Liga-jättarna Barcelona eller Real Madrid. Samtidigt ryktas det om att ligakonkurrenten Manchester United ska vara intresserade av spelaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply