bet365

Alexis Sánchez överens med Manchester City

Alexis Sánchez överens med Manchester City

Manchester City överens med Alexis Sanchez

Enligt chilensk media kommer Alexis Sánchez lämna Arsenal under sommaren, detta för att skriva på för Manchester City.

Alexis Sánchez lämnar Arsenal för spel i Manchester City, det rapporterar tv-kanalen FOX Deportes via journalisten Fernando Solabarrieta. Enligt journalisten ska Arsenal-stjärnan ha tröttnat på situationen i den engelska huvudstadsklubben och därför bestämt sig för att lämna.

Tidigare ska även Bayern München ha visat intresse för spelaren men då Alexis ska vilja stanna kvar i England är det City som tillslut lockat till sig spelaren.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Alexis Sánchez i Arsenal

Det är oklart hur mycket City kommer betala för 28-åringen men då spelarens kontrakt går ut efter nästa säsong kommer inte priset vara alldeles för höjt för spelaren som stod för 24 ligamål under 2016/2017.

 

Sánchez skulle i så fall vara en av många spelare som lämnat Arsenal för spel i Manchester City. Tidigare har spelare som Samir Nasri, Kolo Toure, Emmanuel AdebayorGael Clichy och Bacary Sagna lämnat Emirates Stadium för spel på Etihad.

Alexis Sánchez överens med Manchester City

Sead Kolasinac ansluter till Arsenal

Precis som det ryktats om ett tag nu blir Arsenal Sead Kolasinacs nästa klubbdestination. Den bosniske vänsterbacken har varit en av Bundesligas mest framstående spelare den här säsongen och ansluter nu till Arsenal på ett långtidskontrakt, något som bekräftas på Londonklubbens hemsida idag. 23-åringen anslöt till Schalke 04 2012 och har gjort 94 Bundesliga-matcher för klubben, vänsterbacken har dessutom gjort 23 landskamper för sitt Bosnien-Hercegovina.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply