Alexander Isak: ”Vet att jag kommer ta chansen”

Alexander Isak: "Vet att jag kommer ta chansen"

Alexander Isak väntar på chansen i Dortmund

Supertalangen blev klar för Borussia Dortmund under januarifönstret men har ännu inte fått chansen i det svartgula laget.

I somras såg det ut att vara så gott som klart att Alexander Isak skulle flytta från AIK till Real Madrid och träna under Zinedine Zidane, så blev dock inte fallet. Den svenske supertalangen valde istället att skriva på för Borussia Dortmund och efter ett par månader i Bundesliga-klubben ger han nu en intervju till magasinet FourFourTwo. Anfallaren som inte fått debutera i sin nya klubb säger att han vet att han kommer få chansen, och att han kommer ta den.

Se Alexander Isak och Borussia Dortmunds matcher gratis här =>

– Jag vill spela i Dortmund och jag vet att jag kommer få chansen, när chansen kommer vet jag att jag kommer ta den, säger Isak.

Redan från början när Isak slog igenom jämförde många honom med landsmannen Zlatan Ibrahimovic, en jämförelse han dock inte bryr sig om.

– Vissa har kallat mig för den nya Ibrahimovic men jag kan bara vara mig själv, jag försöker inte vara någon annan, säger han.

Säger anfallaren som under sin korta tid i AIKs A-lag gjorde 10 mål på 19 matcher. Solnaklubben sålde Alexander Isak för en summa på närmare 100 miljoner kronor. En summa som gör att han är Allsvenskans dyraste försäljning någonsin.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply