Alex Oxlade-Chamberlain vill lämna Arsenal

Alex Oxlade-Chamberlain vill lämna Arsenal

Vill flytta vidare

Alex Oxlade-Chamberlain kan vara på väg att lämna Arsenal. Spelaren vill hitta en annan klubb, enligt The Times.

Alex Oxlade-Chamberlains framtid i Arsenal fortsätter att vara ett hett samtalsämne. Engelsmannen har uppgetts vara osäker på om han vill stanna i klubben eller flytta vidare. Om man får tro de senaste ryktena så har mittfältaren nu tagit sitt beslut. Han vill lämna Arsenal, rapporterar The Times.

Oxlade-Chamberlain uppges ha informerat Arsenals ledning och Arsène Wenger om hans intentioner. 23-åringen har kommit fram till att en flytt är bäst för hans forsatta utveckling.

Vem värvar honom?

Det återstår att se vilka klubbar som kommer att ge sig in i jakten på engelsmannen efter dagens nyhet. Tidigare har LiverpoolManchester UnitedEverton och Manchester City kopplats ihop med mittfältaren. De fyra föreningarna tros vara intresserade av spelaren på nytt i sommar, och det hävdas även att Chelsea kommer att försöka locka till sig Oxlade-Chamberlain.

Sedan 2011

Oxlade-Chamberlain lämnade Southampton under sommaren 2011 för att flytta till Arsenal. Sedan dess har engelsmannen slagit sig igenom i klubbens A-lag. Under sina år på Emirates Stadium har spelaren vunnit tre FA-cuptitlar, bland annat. Efter sex år i Londonklubben ser det nu ut som att mittfältaren är på väg att flytta vidare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply