LISTA: Äldsta spelarna i Premier League

Jens Lehmann är en av Premier Leagues äldsta spelare

De äldsta fotbollsspelarna i Premier League

Vilka är Premier Leagues äldsta fotbollsspelare? Vem är Premier Leagues äldsta fotbollsspelare? Hur gammal är Premier Leagues äldsta fotbollsspelare? Har du någonsin sett en fotbollsspelare som är väldigt gammal eller äldre fotbollsspelare över 40 år som fortfarande är aktiva? Frågan är vilka dessa äldrespelare är och vilka som utgör listan med Premier Leagues äldsta fotbollsspelare? Nu behöver du inte tänka på det längre, utan vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de äldsta fotbollsspelarna i Premier League. Trots att vi svenskar är kända för att vara långa så hittade vi tyvärr inte några tillräckligt långa svenska fotbollsspelare för denna lista då alla på listan är professionella fotbollsspelare som är över 40 år.

TOPP 10: Premier Leagues äldsta fotbollsspelare

Vi har tidigare skrivit om Premier Leagues tjockaste fotbollsspelare där vi bland annat skrivit om världens längsta fotbollsspelarevärldens kortaste fotbollsspelare, men nu tänkte vi göra något annorlunda och fokusera på fotbollsspelarnas ålder istället. Denna lista med Premier Leagues äldsta fotbollsspelare är en av många listor som vi kommer att avverka. Vi kommer att börja med att ta en titt på de 10 äldsta äldsta fotbollsspelarna i Premier League. Senare ska vi försöka upprätta en lista med andra spännande ämnen om Premier League. Skulle du säga att ålder och gamla fotbollsspelare har en fördel när de är äldre än sina medspelare eller utgör åldern en nackdel i spelet? Ibland kan det vara lite av de båda eller inget alls men i vilket fall som helst ger vi er nu listan över Premier Leagues äldsta fotbollsspelare.

10. Van der Sar

Edwin Van der Saar är en av Premier Leagues äldsta fotbollsspelare

Klubb Ålder Datum
Manchester United 40 år, 205 dagar 22 maj 2011

På tionde plats hittar vi den gamle United-målvakten Edwin van der Sar som var 40 år och 205 dagar gammal när han spelade för Manchester United för sista gången. Totalt blev det sex år på Old Trafford innan han la handskarna på hyllan.

9) Teddy Sheringham

Teddy Sheringham är en av de äldsta spelarna i Premier League

Klubb Ålder Datum
West Ham United 40 år, 272 dagar 30 december 2006

En annan spelare som även han spelade i Manchester United är Teddy Sheringham. Till skillnad från Van der Sar avslutade han dock karriären i Colchester United. Sin sista match i Premier League gjorde han då han var 40 år och 272 dagar gammal.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply