Alcantara och Mpabbe på Citys radar

Alcantara och Mpabbe på Citys radar

Pep Guardiola vill värva Mpabbe och Alcantara

Manchester City har ju gjort sig kända för att kunna värva. Något som de verkar fortsätta med. Nu kommer nämligen Pep Guardiola att försöka ta in Mbappe och Thiago Alcantara under transferfönstret den kommande sommaren.

För den följt den toppeuropeiska fotbollen de senaste åren så går det inte att missa den utveckling som sker av spelarköp. Inte bara blir det fler köp, utan framför allt mycket större och dyrare.

Klubbarna betalar nu för tiden enorma summor, till och med för spelare som för bara något år sen inte skulle gått för hälften av de nuvarande summan.

Mappe och Alcantara till Manchester City?

LÄS HÄR: Manchester citys enorma spelarlöner

En klubb som verkligen har lyckats värva mycket är Manchester City. Klubben har spenderat för så många miljarder att de till och med gått förbi lokalrivalen Manchester. Och än verkar man inte vara klara.

För uppgifter från The Guardian under eftermiddagen berättar om att City och Pep Guardiola nu ska vara intresserade av att värva sin gamle mittfältare från både tiden i Barcelona och Bayern Munchen, det vill säga Thiago Alcantara. Dessutom är PSG-anfallaren Kylian Mbappe ett annat namn som Premier League-klubben gärna vill värva under sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply