Lista: Tio talanger som kan få sitt genombrott under EM

Lista: Tio talanger som kan slå igenom under EMVilka spelare kan få ett genombrott under EM 2016

För ett par dagar sedan startade EM 2016 i Frankrike och det har minst sagt varit en intensiv inledning på mästerskapet när Europas bästa spelare samlats. De bästa mittfältarna, anfallarna, och målvakterna kommer under en månad att samlas på arenor över hela Frankrike för att göra upp om pokalen.
Rutinerade rävar som Zlatan Ibrahimovic och Gianluigi Buffon ska tävla med världsstjärnor som Thomas Müller och Eden Hazard om platserna i den åtråvärda finalen på Stade de France den 10 juli.

Se hela EM:s spelschema här!

I sommarens mästerskap kommer vi få se mål som kanske kvalar in till de snyggaste någonsin, spelare som gör sina sista mästerskap – och spelare som gör sina första. I den här listan fokuserar vi på spelare som gör sina första. Unga talanger som gjort det bra i sina klubblag, men ännu inte fått det där breda genomslaget över hela fotbollseuropa. Helt enkelt tio talanger som kan få sitt stora genombrott.
Ikväll måndag spelar några av dem när Sverige och Irland samt Italien och Belgien ställs mot varandra.

Krönika: Ett EM för frihet, jämlikhet och broderskap

Läs även våra andra listor om fotbolls-EM 2016 i Frankrike:

Yngsta och äldsta spelarna i EM någonsin

Flest mål i EM genom tiderna

Bästa startelvan som inte är med i EM

 


Lista: Tio talanger som kan slå igenom under EM

Emre Mor, Turkiet

Emre Mor skrev nyligen på ett femårskontrakt med Borussia Dortmund efter att ha lämnat FC Nordsjälland. Den danskfödde turken, med en makedonisk mamma, är en ytter med en irrationell spelstil och fantastisk teknik som passar väl in i det turkiska laget. Lär till en början starta på bänken men kan med sin snabbhet och oberäkneliga stil bli en riktigt supersub för Turkiet.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply