bet365

AIK testar målvakt – efter tips från Dinamo Zagreb

AIK Fotboll skrev på sin officiella hemsida under tisdagen att man testar en 31-årig kroatisk målvakt vid namn Marko Sarlija, som i dagsläget representerar cypriotiska Ethnikos Achnas

– AIK är i en process där olika målvaktsalternativ scoutas och inventeras. Som en del i den omfattande processen tränar denna vecka målvakten Marko Sarlija med laget. Marko är ursprungligen från Kroatien och har representerat samtliga pojk-, junior- och seniorlandslag för sitt Kroatien, skrev man på aikfotboll.se.

– Marko har ett cv och en kontraktsituation som gör att vi har intresse att titta på honom i vår verksamhet, vi ser först och främst att han tränar med oss denna vecka. Tipset har kommit till mig från Dinamo Zagreb, säger Björn Wesström.

Det återstår att se om Sarlija är rätt man att försöka fylla handskarna som lämnades efter Ivan Turina, när han mycket tragiskt avled den andra maj i sin sömn.

Christian Frealdsson värvades in på ett korttidsavtal då AIK:s dispensansökan bifallits. Trots det ser man efter andra alternativ, då man till exempel har tittat på Daniel Örlund, som stod mellan stolparna när Stockholmslaget tog SM-guld 2009.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply