AIK-anfallaren: ”De är intresserade”

Efter utebliven speltid kan Kwame Karikari vara på väg att lämna AIK – vilket ledde till att anfallaren nu i dagarna besökte den danska klubben Randers. Men nu är han tillbaka i Stockholm och AIK och berättar för fotbolldirekt.se om besöket hos Superliga-laget.

”Jag var bara där en dag. De visade mig runt och vi bara pratade lite allmänt. Jag fick träffa tränaren och sportchefen, de var väldigt välkomnanade, det verkar vara en okej klubb med väldigt trevliga människor.”, säger anfallaren till fotbolldirekt.se och fortsätter:

”De hade tydligen följt mig förra säsongen, först i Degerfors och sen med AIK på hösten. Så de känner mig som spelare.”

Ska ni träffas igen?

”Nej, vi har inget planerat men vi håller kontakten. De är intresserade men det här var bara en första träff, vi har inget avtal. Vi får se när transferfönstret öppnar i sommar.”

Säsongsupptakten har för såväl AIK som spelaren själv i fråga varit ett mittlyckande. Nu vill anfallaren ha mer speltid.

”Den här säsongen har ju varit en besvikelse, jag hade hoppats på mer speltid. Men det är en tuff konkurrens i anfallet, om du får chansen måste du spela bra, annars tar någon annan din plats. Jag är ung och har tålamod, men jag behöver speltid, om du inte spelar så utvecklas du inte.”

Har du andra alternativ än Randers också?

”Jo, det finns fler alternativ, men jag kan inte säga så mycket nu. Det kommer ändå inte hända något förrän fönstret öppnar. Nu fokuserar jag på AIK och försöker ta en plats här.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply