Agenten: ”Vi har pratat med Barcelona ett tag”

26-årige Juan Cuadrado visade, efter en fin säsong i Fiorentina, upp en fin fotboll under VM för sitt Colombia, vilket under sommaren har fått flertalet storklubbar intresserade av spelaren. Mest har det snackats om Barcelona, men även Bayern München och Manchester United har uppgetts jaga colombianen, som tidigare sagt att han trivs i Fiorentina.

Nu går Cuadrados agent Alessandro Lucci ut med att han har pratat med bland annat Barcelona angående en övergång ett tag, men fastslår samtidigt att intresset inte är officiellt.

– Vi har pratat med såväl Barcelona som andra klubbar ett tag. Vi har märkt av ett stort intresse, men ännu är det inget officiellt prat, varken med Barcelona eller någon annan klubb, säger Lucci till Tuttomercatoweb och fortsätter.

– Om det inom den närmsta tiden utvecklas till ett konkret prat så kommer vi sätta oss ner, analysera för- och nackdelar, och avsluta affären så att alla parter blir så nöjda som möjligt.

Juan Cuadrado, som kom till Fiorentina från Udinese 2012 och gjort fem mål på 34 landskamper för Colombia, har för närvarande tre år kvar på sitt kontrakt med Florens-klubben. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply