Agenten sätter prislapp på Gareth Bale

bet365
Agenten sätter prislapp på Gareth Bale

Agenten värderar Gareth Bale

Jonathan Barnett säger i en intervju med italiensk press att Gareth Bale var nära att gå till Juventus. Han säger även vad Bale skulle komma att kosta idag.

Gareth Bale är ett namn som det pratas om ofta när det kommer till transfers. Efter att ha lämnat Tottenham Hotspur för Real Madrid sommaren 2013 har prislappen stigit. Vid senaste flytten kostade walesaren 100 miljoner euro men det skulle bli betydligt dyrare att köpa loss honom idag. I alla fall enligt hans agent Jonathan Barnett.

– Han är värd minst 222 miljoner euro, summan PSG betalade för Neymar. Bale är väldigt lycklig i Real Madrid och gillar både staden och klubben. Det krävs inte att Cristiano Ronaldo lämnar för att han ska kunna skina. Bale är redan är stjärna i Real Madrid, säger han.

SE ÄVEN: Gareth Bale löner och kontrakt 2018

”Kunde gått till Serie ”

I samma veva säger Barnett även att Bale kunde gått till Italien och Serie A sommaren 2013.

– Bale var nära att skriva på för en italiensk klubb, men Tottenham accepterade inte deras bud. Bale är lycklig i Madrid nu men det kan svänga snabbt i fotboll. Jag är dock säker på att ingen italiensk klubb kan köpa honom idag, avslutar han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply