Agenten: ”Kommer aldrig spela i Djurgården igen”

Djurgårdens anfallare Aleksandar Prijovic är trött på att match efter match behöva inleda på bänken. Amadou Jawo och Erton Fejzullahu har båda gått före 25-årige Prijovic som endast fått göra sex matcher från start i årets allsvenska.

Erton Fejzullahu lämnade DIF under gårdagen för spel i kinesiska ligan vilket skulle öppna för Prijovic. Anfallaren är dock inte med i dagens match mot BK Häcken på grund av magsjuka, det skriver Djurgården på sin hemsida.

Aleksandar Prijovics agent Freddy Ferreira är lika frustrerad som anfallaren själv och talar nu ut om spelarens fortsättning i Stockholmsklubben.

– Han kommer inte spela mer, han kommer aldrig bära Djurgårdens tröja igen, säger Ferreira och fortsätter:

– Vi hade ett löfte från Bosse Andersson (sportchef) att Aleksandar skulle få bryta sitt kontrakt om vi kommer upp med en klubb. Så jag kontaktade Bosse nyligen, vi hade en utländsk klubb som ville ha Alex om vi bröt kontraktet med Djurgården. Bosse har sagt tidigare att de var beredda att göra det för att bli av med hans lönekostnad. Men nu gäller plötsligt inte det löftet längre.

Enligt Ferreira kommer Prijovic dock träna med Djurgården men inte spela matcher. Han säger även att varken sportchefen Bosse Andersson eller tränaren Pelle Olsson vill ha honom.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply