Agenten: Gareth Bale vill spela karriären ut i Real Madrid

Agenten: Gareth Bale vill spela karriären ut i Real Madrid

Bale vill inte lämna Real Madrid

Spelarens agent Jonathan Barnett säger i en intervju med spansk media att Gareth Bale vill spela resten av sin karriär i Real Madrid.

Gareth Bale är ett namn det diskuteras friskt om när det kommer till La Liga och Real Madrid. Superstjärnan från Wales har sen ankomsten till den spanska huvudstadsklubben sommaren 2013 åkt på över 23 skador. Nu kritiseras 28-åringen och många vill se att Bale lämnar Real Madrid nästa sommar. Trots kritiken ska spelaren själv inte ha planer på att lämna den iberiska halvön, något som bekräftas av hans agent, Jonathan Barnett.

– Real Madrids supportrar bör förstå Gareth och stötta honom. Det är väldigt viktigt för hans utveckling. Han vill spela resten av sin karriär i Real Madrid. Gareth älskar Madrid, staden, livet och gillar klubben väldigt mycket. Han gillar verkligen livet i Spanien och det är tungt för honom när han inte får något stöd, säger Barnett i en intervju med spanska Fichajes.

Agenten- Gareth Bale vill spela karriären ut i Real Madrid

Det är framför allt en flytt till Manchester United som det ryktats om under det senaste året. Den engelska storklubben med Jose Mourinho i spetsen ska ha erbjudit runt 100 miljoner euro för en återkomst till Premier League för Bale. Det har dock aldrig varit nära att spelaren ska kunna lämna marängerna.

Gareth Bale sitter på ett kontrakt med Real Madrid som sträcker sig till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Gareth Bale löner och kontrakt 2017/2018

Agenten- Gareth Bale vill spela karriären ut i Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply