Agenten: ”El Shaarawy är inte till salu”

Stephan El Shaarawy är just nu på landslagsuppdrag med det italienska landslaget i Brasilien, där Confederations Cup drar igång till helgen. Men hemma i Europa är det transferrykten som styr rubrikerna angående den lilla faraon, som rapporterats vara målet för Manchester Citys bud. 

Efter att Adriano Galliani under gårdagen dessutom inte uteslöt en försäljning av den blott 20-årige anfallaren, har spekulationerna om en eventuell försäljning lyfts ytterligare. Nu lugnar dock spelarens agent ner uppgifterna och slår fast att han inte kommer att lämna Rossoneri. 

”Jag har inte hört vad Galliani sa. Jag går på vad han sa för några dagar sedan, när han förklarade att spelaren inte var tillgängliga för försäljning. Överhuvudtaget kan vi dock säga att transfermarknaden är galen och allt kan hända. Men grabben trivs bra i Milan och ingenting har förändrats, ”säger agenten Roberto La Florio till Sport Italia.

Rapporter tyder på att Manchester City är intresserade av den italienska internationella, en klubb som kunde erbjuda Milan Carlos Tevez som del av någon affär.

”Jag har inte blivit kontaktad av City, det är bara rykten. Spelaren är en Milanista och han är lycklig i Rossoneri. Mario Balotelli och El Shaarawy är de enda två spelarna som Milan har som inte finns på marknaden. För även om det är pengarna som talar i fönstret, är Milan önskan att behålla honom och Stephan önskan är att få stanna,” säger agenten som samtidigt talar positivt om Milans rapporterade jakt på Carlos Tevez.

”Intresset för Tevez? Det är bara rätt att klubben ser att förstärka laget. Milan är ett bra lag, och de gör sitt jobb genom att sikta in sig på stora spelare. ”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply