Agenten: “Det bästa är att Courtois går till Real Madrid”

Agenten: "Det bästa är att Courtois går till Real Madrid"

Real Madrid allt närmre Thibaut Courtois?

Målvakten som varit på tapeten under ett längre tag för Real Madrid ser ut att komma allt närmre. Detta efter agentens uttalande i brittisk press.

En av transfercirkusens längsta fall kan vara på väg att bli av. Under flertalet år har Thibaut Courtois kopplats ihop med en flytt till Real Madrid men det är alltid David De Gea som varit förstavalet mellan stolparna på Estadio Santiago Bernabéu. Spanjoren är dock mer eller mindre omöjlig att köpa loss och därför satsar nu marängerna allt man har för en värvning av Courtois.

Belgaren själv har vid flera tillfällen poängterat att det bästa är att flytta tillbaka till Madrid då hans familj finns där. Nu uttalar sig även spelarens agent, Christophe Henorotay, och ber Chelsea att släppa 26-åringen.

– Thibaut har redan meddelat att det bästa för honom är att flytta till Madrid. Att vara nära sin familj är väldigt viktigt för honom. Chelsea nu fått in ett bud för att kunna acceptera en övergång. Courtois har även tackat nej till en förlängning med en högre lön. Det hela handlar inte om pengar utan det handlar om att han vill vara nära sina barn, säger Henorotay till The Sun.

Thibaut Courtois har kontrakt med Chelsea till och med sommaren 2019.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Courtois i Chelsea

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply