Agenten bekräftar: Mignolet kan skriva på för Napoli

Agenten bekräftar: Mignolet kan skriva på för Napoli

Mignolet kan lämna Liverpool

Spelarens agent bekräftar att Simon Mignolet kan ha gjort sin sista match i Liverpool. Detta efter att han nu rankas som tredjemålvakt efter Alisson och Karius.

Simon Mignolet verkar inte ha någon vidare framtid när det kommer till spel i Liverpool. Belgaren som var tänkt som förstaval mellan stolparna när han anslöt till den engelska storklubben har halkat ner allt mer i hierarkin och efter att både Alisson och Karius prioriteras före Mignolet kommer en flytt allt närmre.

Det är framför allt en flytt till Napoli som det pratats mest om för Mignolet. Belgaren värderas till drygt 12 miljoner pund och nu säger spelarens agent att en flytt närmar sig.

SE ÄVEN: Liverpools lönelista – spelare för spelare

– Mignolet gillar Napoli och att de är intresserade är inget nytt. De har frågat om spelaren vid flertalet gånger under tidigare transferfönster, säger han till Radio Kiss Kiss och fortsätter:

– Det är inte bekräftat att han flyttar till Napoli. Vi får vänta och se om Napoli lägger ett bud under de kommande dagarna. Med tanke på att transferfönstret stänger om några dagar antar jag att de kommer att höra av sig inom kort så vi kan komma överens.

Även FC Barcelona sägs vara på jakt efter Mignolet som backup till Ter Stegen. Detta då Jasper Cillessen kan vara på väg bort.

På söndagen ställs Liverpool mot West Ham med start 14:30.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply