Agenten bekräftar: Lautaro Martinez har skrivit på för Atlético Madrid

Agenten bekräftar: Lautaro Martinez har skrivit på för Atlético Madrid

Atlético Madrid överens med anfallstalangen

Argentinaren som jagats av flera av Europas största klubbar har nu bestämt sig. Lautaro Martínez är nämligen överens med Atlético Madrid och kommer flytta till den spanska huvudstadsklubben.

Lautaro Martínez är ett namn som jagats av flera storklubbar runt om i Europa. Allt från Real MadridInterBorussia Dortmund och Atlético Madrid har visat stort intresse för anfallaren. Nu bekräftar 20-åringens agent att spelaren är överens med den sistnämnde klubben och att han kommer dra på den rödvita tröjan inom kort.

I en intervju med TMW säger agenten Rolando Zarate att spelaren är smickrad över det stora intresset, men att spelaren redan gjort sitt val.

– Vi är glada över det stora intresset. Att det pratas mycket om en spelare är alltid roligt. Lautaro är dock överens med Atlético Madrid. Det hela blev klart för drygt två veckor sen. Inom kort kommer han börja träna med Simeone, säger Zarate.

Agenten bekräftar- Lautaro Martinez har skrivit på för Atlético Madrid

Något som återstår är en överenskommelse mellan de båda klubbarna. Spelaren själv vill nämligen stanna för att spela klart Copa Libertadores med argentinska Racing innan han gör resan över Atlanten.

SE ÄVEN: Fabinho öppnar för flytt – flirtar med Atlético Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply