bet365

Tysklands EM trupp 2024 – Tyska fotbolls EM-truppen 2024!

Tysklands EM trupp 2024

Tysklands EM trupp 2024? Tysklands trupp EM 2024? Tyskland är alltid större eller mindre favoriter till att vinna EM då man alltid har ett bra lag att ställa på banan. Denna gång är det säkerligen extra viktigt att vinna då mästerskapet avgörs på hemmaplan i Tyskland med finalen i Berlin i mitten av juli. De internationella framgångarna har under de senaste åren uteblivit och frågan är om detta EM kommer bli en nytändning för tyskarna. Tillsammans med England (4.50) och Frankrike (4.50) kommer man göra upp om pokalen i denna turnering. Se och spela på fotboll live =>

Tysklands EM trupp - Tyska fotbolls EM-truppen!

Odds att Tyskland vinner EM-guld (vinnarodds): 1.40
Odds att Tyskland spelar final:1.10

Odds att Tyskland spelar semifinal:
Odds att Tyskland slutar topp fyra i EM:

Precis som vanligt har Tyskland ett lag fullt med stjärnor, detta både från inhemska Bundesliga och utländska klubbar som till exempel Real Madrid där Toni Kroos spelar. Man har även  Marc André Ter-StegenFC Barcelona. Utöver de nämnda spelarna finns många stjärnor som kommer att ta en startplats i Tysklands startelva i EM 2024.

Tysklands EM trupp 2024

Tysklands EM trupp? Här kan du läsa mer om Tysklands laguppställning inför EM 2024 i Tyskland och vilka spelare i Tysklands herrlandslag i fotboll som ingår i Tysklands EM-trupp 2024. Förbundskapten Joachim Löw har ofta samma lyxproblem när det gäller att ta ut en trupp till ett mästerskap. Denna gången har man tagit med de som är bäst för tillfället och det är en slagkraftig EM-trupp som presenteras till mästerskapet för att försöka vinna EM 2024.

I Tysklands EM trupp 2024 hittar vi bara ett fåtal spelare från tyska ligan. Truppen utgörs till stor del av utlandsproffs som utgör grunden i truppen. Dessa spelare blir nog de som i slutändan bildar startelvan.

Tysklands EM trupp - Tyska fotbolls EM-truppen

Tyska EM-truppen i fotboll 2024

EM-grupp: Grupp A
Ranking: 4 i UEFA-ranking.
Förbundskapten: Joachim Löw

Truppen nedan är från tidigare mästerskap och uppdateras när 2024 års upplaga är presenterad.

Här är alla spelare som ingår i den Tyska EM-truppen. Tysklands EM-trupp består av 24 fotbollsspelare och 3 målvakter. Det är nedanstående spelare som utgör Tysklands bästa fotbollsspelare och som ska försöka vinna EM-guldet åt Tyskland:

Målvakter: Manuel Neuer (Bayern München), Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Marc-Andre ter-Stegen (Barcelona)

Försvarare: Jerome Boateng (Bayern München), Emre Can (Liverpool), Jonas Hector (Koln), Benedikt Howedes (Schalke), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Shkodran Mustafi (Valencia), Antonio Rudiger (Roma).

Mittfältare: Sami Khedira (Juventus), Bastian Schweinsteiger (Manchester United), Mesut Ozil (Arsenal), Andre Schurrle (Wolfsburg), Toni Kroos (Real Madrid), Mario Götze (Bayern München), Julian Draxler (Wolfsburg), Leroy Sane (Schalke), Julian Weigl (Borussia Dortmund), Joshua Kimmich (Bayern München)

Anfallare: Thomas Muller (Bayern München), Mario Gomez (Besiktas), Lukas Podolski (Galatasaray).

Tysklands bästa målskytt i EM-kvalet (inklusive kval och Playoff):

Spelarna i Tysklands EM-trupp som kan avgöra

Thomas Müller: Anfallaren som till vardags hör hemma i Bayern München är en spelare som alltid levererat. Han må inte ha den bästa tekniken eller snabbhet, men står alltid på rätt ställe och lyckas göra viktiga mål.

Manuel Neuer: Bayern Münchens burväktare anses av många vara världens målvakt tillsammans med Jan Oblak. Nu kommer han att dra på sig den tyska landslagströjan och skulle Neuer hålla samma nivå som i klubblaget finns det goda chanser att Tyskland går hela vägen till final i turneringen.

Toni Kroos: Real Madrids mittfältsmaskin är en spelare som kommer vara viktig för det tyska landslaget i sommar. Kroos kom från Bayern München till den spanska huvudstadsklubben och kan sina medspelare i landslaget in och utantill, därför kommer mittfältet troligen inte att vara några problem för Tyskland.

Tysklands EM-matcher i Tyskland

När spelar Tyskland sin första match i EM 2024? Tysklands första EM match är mot Skottland den 14 juni 2024 kl 21:00. Tysklands nästa match i fotbolls-EM 2024 är den 19 juni 2024 kl 18:00 mot Ungern. Gruppspelet avslutas

Vilka lag har Tyskland i sin EM-grupp? Tyskland spelar i EM-gruppen Grupp A. De lag som spelar i Grupp A utöver Tyskland är Polen, Ukraina och Nordirland. För datum och speltider för Tysklands matcher mot Polen, Nordirland och Ukraina se Tysklands spelprogram i gruppspelet. Där får du reda på all  information du behöver veta om Tysklands matcher i fotbolls-EM 2024!

Här kan du se samtliga Fotbolls-EM 2024 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-EM 2024. Se även vår EM guide 2024 som är en bra sammanställning över sådant som är viktigt inför EM 2024, såsom spelschema för EM 2024, TV-tider fotbolls-EM 2024 och vilka kanal som sänder matcherna i EM 2024Sveriges EM-trupp 2024, odds Sverige vinner EM 2024, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-EM 2024 arenor som kommer att användas m.m

Vanliga frågor om Tysklands EM trupp 2024

Ifall du har några frågor om Tysklands EM trupp 2024 så kan du enkelt droppa en kommentar så försöker vi besvara frågorna om den Tyska truppen inför EM 2024 så gott det går. Denna artikel kommer även att löpande uppdateras med startelvor, fakta, odds, statistik om spelarna och tyska landslaget inför Tysklands enskilda EM-matcher. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Tysklands EM-trupp 2024.

Flera andra länder har släppt sina trupper till sommarens EM-slutspel. Frankrike, Tyskland, SpanienItalien och Island har alla gått ut med vilka spelare de kommer ha med sig till turneringen och det förstnämnda laget ses även som favoriter till att vinna turneringen. Läsa mer om turneringen på UEFAs hemsida.

Läs mer om EM-trupperna och Tysklands förutsättningar inför sommarens EM-slutspel 2024

Svenska EM-truppen 2024

Bästa målvakterna i EM 2024

Bästa backarna i EM 2024

Bästa anfallarna i EM 2024

Prispengar fotbolls EM 2024

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply