10 snyggaste omklädningsrummen – lyxigaste omklädningsrummet i världen!

Topp 10 lyxigaste omklädningsrum i världen

Snyggaste omklädningsrummen i världen? Vilka lag har med de snyggaste omklädningsrummen i världen? Vilket lag har det lyxigaste omklädningsrummet i Europa? Har du någon gång undrat var dina idoler byter om innan en viktig match eller var de laddar upp inför vad som kolla skall? Nu har vi på Silly Season Sverige satt ihop en lista med 10 snagga omklädningsrum som även är lyxigaste omklädningsrummen bland storlagen runt om i Europa.

Lyxigaste omklädningsrummet i världen?

Det lyxigaste omklädningsrummet kan mycket väl vara världens lyxigaste omklädningsrum och historiens lyxigaste omklädningsrum. Några av omklädningsrummen är förmodligen världens lyxigaste omklädningsrum, men då vi endast fokuserat på Europeiska lag har vi inte kallat denna lista för världens lyxigaste omklädningsrum. På listan finns klubbar från flertalet länder, bland annat Spanien, England, Italien och Holland.

10 snyggaste omklädningsrummen

Det är inte bara matchtröjor, shorts och fotbollsskor som finns i de snyggaste omklädningsrummen. Flera lag har bland annat tv-apparater, jacuzzi och andra lyxigheter. Låt oss nu gå igenom de 10 arenor och lag vars omklädningsrum är de bästa i Europa.

Tidigare har vi bland annat gjort listor om De 10 största arenorna i världen, de bästa arenorna i FIFA 17 samt Englands största arenor – största arenan i England. Listor som ni gärna får ta en närmare titt på efter att vi gått igenom Europas tio lyxigaste omklädningsrum, häng med för att vilket lag som det lyxigaste och snyggaste omklädningsrummet !

10. Barcelona (Camp Nou)

Snyggaste omklädningsrummen - FC Barcelona

Snygga omklädningsrum? Av de snyggaste omklädningsrummen som finns ligger FC Barcelona högt upp på listan, om inte högst. Man kan tro att en av de största klubbarna i världen ska ha de absolut lyxigaste omklädningsrummen, men så är det inte alltid. Barcelona-spelarna må ha det lyxigt innan och efter matcherna men själva omklädningsrummet är väldigt enkelt och stilrent. Det är inte bara det att det ser väldigt snyggt ut, det är även en billig lösning.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply