Formel 1 bilar, förare & stall 2020 – lista med bilar & förare i F1-stallen!

Formel 1 bilar – komplett lista med Formel 1 bilar, förare och stall 2020!

Formel 1 bilar 2020? F1 bilar 2020? Förare och stall 2020? Vilka konstruktörer får vi se under Formel 1 2020 och vad kommer de att använda för bilar? Här har ni vår lista med F1 bilar 2020, dvs alla konstruktörer som deltar i F1 2020 och deras bilar i F1-tävlingarna! Konstruktör är ett formellare ord istället för stall. I vardagligt tal säger de Formel 1 stall och F1-stall istället för konstruktör när det kommer till tillverkarna av Formel 1 bilarna och F1-bilarna.

Mercedes (1,62) har haft många bilar och stora förare i sitt Formel 1-stall. Konstruktören Mercedes förväntas göra väldigt bra i från under Formel 1 2020 med bland annat föraren Lewis Hamilton (2,00) i spetsen då världsmästaren Nico Rosberg har lagt av.

F1 bilar Odds F1 förare Odds
Mercedes GP 1,62 Lewis Hamilton 2,00
Red Bull Racing 2,50 Max Verstappen 3,85
Ferrari 10,00 Valtteri Bottas 4,25
McLaren-Honda 26,00 Daniel Ricciardo 4,50
Se alla här => Se alla här =>

Formel 1 bilar, förare & stall 2020 - lista med bilar & förare i F1-stallen!

Formel 1 bilar och stall 2020

En ny säsong ligger framför oss och det mycket att se fram emot. Det är en ny säsong, utan världsmästaren Nico Rosberg, och det kommer att bli mycket spännande att se vem som tar upp fighten med Lewis Hamilton, som enligt spelbolagen är den som är troligast att ta hem världsmästerskapet, men inte utan en kamp. Därtill har det tillkommit en hel del nya regleringar som kommer att förändra mycket för såväl förare som biltillverkarna.

Formel 1 stallen med de bästa bilarna i sitt stall under F1 2020!

Så ser det ut i F1-lägren inför Grand Prix 2020. Vi är mycket nära att kicka igång ännu en säsong av Formel 1 och här nedan kommer vi att gå igenom alla konstruktionsteam inför den nya säsongen. Varje stall har två förare och dessa förare kan bytas om med jämna mellanrum, efter känsla och prestationer. Det blev något som skulle kunna liknas vid ett drama efter att nykorade världsmästaren Nico Rosberg meddelade att han lägger av, vilket innebar att Mercedes var tvungna att ersätta honom och finna en ny partner till Lewis Hamilton, en svår uppgift som de dock har lyckats lösa, men det återstår att se hur det går mellan de båda förarna.

1. Mercedes bilar, förare, stall & team

F1 bilar och förare 2020: Lewis Hamilton och Valtteri Bottas

Kommentar: Vinnare av förar-VM och konstruktörs-VM tre år i rad och helt klart överlägsna för tillfället. Dock har allting inte varit frid och fröjd i stallet, utan snarare en enorm maktkamp och Nico Rosberg och Lewis Hamilton kunde inte dra jämnt. Med Rosberg ute ur bilden är det upp till Valtteri Bottas att göra ett bättre jobb.

Formel 1 bilar, förare & stall 2020 - lista med bilar & förare i F1-stallen!

2. Red Bull bilar, förare, stall & team

F1 bilar och förare 2020: Alexander Albon och Max Verstappen

Kommentar: Mitt under racingsäsongen kom Red Bull med en förvånande nyhet, då de meddelade att de säkrat råtalangen Max Verstappen för säsongen 2020. En mycket bra värvning av Red Bull, som för övrigt satsar och pushar på sina bilar, och är det stall som är mest troligt att kunna utmana Mercedes envälde på tronen.

3. Ferrari bilar, förare, stall & team

F1 bilar och förare 2020: Sebastian Vettel och Charles Leclerc

Kommentar: Det stod länge oklart huruvida Kimi skulle stanna i teamet eller inte, men i slutändan stannade han vilket påverkade resten av förarmarknaden. Både Vettel och Räikkönen har haft sina stunder, men deras prestationer är alldeles för ojämna och Ferrari kan inte riktigt komma ikapp Mercedes och Red Bull.

4. Williams bilar, förare, stall & team

F1 bilar och förare 2020: Nicholas Latifi och George Russel

Kommentar: De två platserna hos Williams var attraktiva, och länge såg det ut som att Bottas skulle stanna i teamet men nyligen gjordes det klart att han istället tog över Rosbergs tomma plats i Mercedes. Stroll är ung men hoppas på att få samma snabba genombrott som Verstappen, men det återstår att se. Det snackades länge om att Massa skulle gå i pension men i slutändan beslutade han sig för att stanna, för sin 15:onde säsong inom Formel 1.

5. Force India bilar, förare, stall & team

F1 bilar och förare 2020: Sergio Perez och Esteban Ocon

Kommentar: Ett team som det talades mycket om under slutet av säsongen 2016. Nico Hülkenberg lämnade och Perez var länge på tal för Ferraris del. Något som överraskade var det faktum att Ocon valdes av Mercedes istället för det förväntade klockrena svaret Pascal Wehrlein, och fransmannen har även kontakter inom Renault.

6. McLaren bilar, förare, stall & team

F1 bilar och förare 2020: Carlos Sainz Jr. och Lando Norris

Kommentar: Här har det också tisslats och tasslats under året. Jenson Button sparkades ur teamet och fick någon slags reservroll istället, och Alonso börjar tala om att han lämnar om 2020-bilen inte är bra nog. Därtill maktkampen där Ron Dennis mist kontrollen över teamet. Alla förhoppningar ligger på GP2-stjärnan Vandoorne som förväntas slå igenom i sitt första år i F1 och på sikt bli en riktig stjärna.

7. Toro Rosso bilar, förare, stall & team

F1 bilar och förare 2020: Carlos Sainz Jr och Daniil Kvyat

Kommentar: Även i detta stall har det varit rörigt, speciellt i finalen i Abu Dhabi 2016. Kvyat har tillåtits att stanna, vilket kommer att skapa vågor i Red Bulls juniorprogram. Anledningen till detta är med all förmodan då Sainz förväntas lämna för Renault 2020 och då vill Toro Rosso ha någon med rutin runt en nykomling.

8. Haas bilar, förare, stall & team

F1 bilar och förare 2020: Romain Grosjean och Kevin Magnussen

Kommentar: Planen var att Magnussen skulle stanna i Renault, men då han enbart erbjöds ett ettårs-kontrakt för att göra plats för Sainz 2020 valde dansken istället att gå vidare, något som ser ut att kunna bli ett smart byte och han kan komma att passa bra in bredvid Grosjean.

Formel 1 bilar, förare & stall 2020 - lista med bilar & förare i F1-stallen!

9. Renault bilar, förare, stall & team

F1 bilar och förare 2020: Nico Hülkenberg och Jolyon Palmer

Kommentar: Renault vill storsatsa men flera team har nobbat dem, bland annat då deras facit inte direkt talar för dem. Många håller ut och väntar på deras nya F1-bil och de kan reda ut sina motorproblem. Många blev överraskade då Palmer fick stanna och Renault lyckades tillslut locka till sig pålitlige Hülkenberg, som kan leverera stadiga prestationer.

10. Sauber bilar, förare, stall & team

F1 bilar och förare 2020: Marcus Ericsson och Pascal Wehrlein

Kommentar: I somras var det en gäng svenska investerare som fick hoppa in och rädda teamet, och ny-uppbyggnad pågår. Sauber skall dock köra med årets Ferrarimotor 2020, vilket inte kommer att jobba i deras fördel, men ett nytt motorkontrakt för 2020 och framåt håller på. Wehrlein, som påstods vara så gott som klar för Mercedes efter att Rosberg slutade, hamnade istället i Sauber, efter en del drama.

11. Manor bilar, förare, stall & team

F1 bilar och förare 2020: Vakant och vakant

Kommentar: I form av sista team kommer Manor att plocka en del sponsorpengar från de förare de väljer, bland annat flera toppförare från GP2 men även de något ratade F1-förarna Esteban Gutierrez, Rio Haryanto och Felipe Nasr. Lyckas Nasr inte få en plats är det första gången på väldigt länge som Brasilien inte deltager i F1.

Formel 1 TV kanal– vilka kanaler sänder F1 2020?

Formel 1 vilken tv kanal? Vem sänder Formel 1 2020? Svensk kanal Formel 1 2020? Vart sänds Formel 1 Sverige 2020? För information om Formel 1 TV Sverige, F1 live streaming gratis och Formel 1 TV stream se bla Formel 1 live stream, Formel 1 TV tider och Formel 1 TV kanaler!

Det har kommit några nya Formel 1 regler 2020 som du kan läsa mer om på Formel 1 regler 2020 och F1-regler 2020. För dig som kommer att spela på F1 så har vi samlat Formel 1 betting tips vinnare 2020 och Formel 1 odds tips 2020. Kolla på oddset på Formel 1 2020 och betting tips vinnare 2020 samt Formel 1 betting tips vinnare 2020 för odds tips.

Då Silly Season Sverige har fått en del frågor gällande hur det ser ut med TV-rättigheterna av Formel 1 under 2020 så kan vi med glädje meddela att det är Viaplay som har Viasat Motor och kommer att ge dig möjlighet att se F1 på TV i Sverige!

Så ifall du kollar F1 på TV:n, surfplattan eller mobilen kan du alltid med ditt Viaplay och Viasat Sport se det senaste från Formel 1-världen. Med Viasat Motor kan du följa träningar såväl som tävlingar och alla förberedelser!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply