FAQ – Vanliga Frågor

Några av de vanligaste frågorna

Fråga: Varför har vi skapat denna webbplats?

Svar: Vi är, liksom de flesta av er, fotbollsfanatiker. Vi älskar allt om fotboll. Nyheter, rykten, mål etc. men när Silly Season kom hade vi problem med att läsa och hålla jämna steg med 10 olika tidningar för att få alla nyheter. Så vi skapade denna sida, för att göra det enkelt för dig att bli uppdaterad om dina lag!

Fråga: Skriver ni alla dessa artiklar och berättelser?

Svar: Både ja och nej. Vi skriver en hel del artiklar själv. Vi samlar dock även information från olika webbplatser och sedan presentera det för er på ett effektivt sätt.

Fråga: Jag ogillar tidningen ”X” och vill inte längre nyheter från dem. Kan du hjälpa mig?

Svar: Du kan redigera vilka tidningar du vill ha eller INTE vill ha, nyheter från i ”Inställningar”-avsnittet på webbplatsen. Du måste bli medlem på webbplatsen för att kunna göra dessa ändringar.

Fråga: Jag vill verkligen inte läsa nyheter om AC Milan eller Helsingborg IF. Kan du ta hand om detta?

Svar: Du kan redigera vilka lag du vill ha, eller INTE vill ha, nyheter från i ”Inställningar”-avsnittet på webbplatsen. Du måste bli medlem på webbplatsen för att kunna göra dessa ändringar.

Fråga: Jag är verkligen intresserad av att bli en del av erat team! Hur registrerar jag mig?

Svar: Underbara nyheter! Vi letar nämligen alltid efter nya intressanta människor att jobba med! Du kan maila oss på: info AT sillyseason dot com. Skriv några rader om dig själv och vad du vill göra.

Fråga: Varför skriver vi inte några nyheter om den ryska ligan?

Svar: Vi har tyvärr inte kapacitet för att täcka alla ligor i världen samtidigt. Tveka inte att kontakta oss om detta är något du kan hjälpa oss att täcka!

Fråga: Varför täcker ni inte sporter som baseboll eller hockey?

Svar: Se föregående svar.

Fråga: Jag tror att alla era artiklar är struntprat och ni alltid skriver saker som inte är sant!

Svar: Ja, först och främst så skriver vi en del av våra material själva. Dock inte allt. Och detta har vi aldrig påstått heller. Och för det andra, det kallas SILLY SEASON av en anledning.