Neymar erbjöds galna saker av Paris Saint-Germain

LISTA: Världens bästa startelva född 1992

PSG erbjöd Neymar overkligt mycket för en flytt i somras

Vi har tidigare avslöjat att Paris Saint-Germain ville ha Neymar i somras och att man var villiga att betala. Nu har hans agent avslöjat vad PSG erbjöd för att få brassen till klubben och det var inga småsaker.

FC Barcelonas anfallsstjärna Neymar, en del av den fantastiska trion MSN, bestående av Lionel Messi, Luis Suarez och Neymar, skall enligt uppgifter från TMW ha varit nära en flytt till de franska mästarna Paris Saint-Germain tidigare i somras. Det är brasilianarens agent, Wagner Ribeiro, som skall ha yttrat dessa uppgifter, men det blev ingen affär med fransmännen utan Neymar valde istället att skriva på ett nytt långtidskontrakt med Barcelona. Vid en flytt skulle anfallaren ha höjt sin lön betydligt, något som tidigare sägs ha varit ett skäl till att han ville lämna klubben då han ansågs sig få för dåligt betalt. Men det var inte bara själva lönen som PSG erbjöd.

Skulle få hotellkedja

Det är Neymars agent, Wagner Ribeiro, som ännu en gång har yttrat sig, denna gången till ESPN Brazil, och förklarat att man förhandlade med PSG om en flytt.
– Vi pratade i två timmar och Neymar var exalterad. Nasser Al-Khelaifi förklarade att skatten inte skulle bli ett problem och att han skulle bli lagets nummer 1, något som inte kan hända i Barcelona.

Ribeiro avslöjar också att PSG erbjöd Neymar en helt egen hotellkedja i brassens egna namn och en lön på 50 miljoner kronor vilket skulle göra han den rikaste spelaren i världen.

Men Neymar förlängde istället med Barcelona och de tre klubbarna som ville köpa Neymar får vänta på nya möjligheter att försöka förföra brassen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply