Så spelar du på e-sport

Begreppet e-sport uppkom i Sydkorea av bland annat arrangörerna som stod bakom World Cyber Games och har sedan dess blivit ett globalt begrepp. E-sport är en förkortning av elektronisk sport och är ett samlingsnamn för alla olika tävlingar som utförs i en virtuell miljö.

Tävlingarna kan således innefatta TV-spel, datorspel, Augmented Reality.; AR, Virtual Reality; VR och mobilspel. Att spela på e-sport har blivit mer och mer populärt under de senaste åren.

Betta på e-sport

Tillhör du skaran som med är nyfiken på e-sport och skulle vilja att testa att spela, då ska du använda snabbare odds för bästa smidigt spel. Att betta på e-sport är inte speciellt svårt men självklart är det desto lättare desto mer du vet om de olika sporterna. En kännedom om vad du satsar på är alltid en bra förutsättning för att lyckas bättre. De vanligaste e-sporterna på marknaden idag är Dota 2, Starcraft II, Overwatch, CS:GO samt League of Legends.

Beroende på vilken e-sport du vill spela på så varierar marknaden, alla e-sporterna går inte ut på samma sak. Dock är det vanligt att man kan satsa på matchvinnare, vinnare av olika maps samt över under vid full spelad tid. Det du ska tänka på med odds är att desto högre ett odds är ju högre vinst kan du få, dock är sannolikheten för vinst lägre.

Bettingkalkylator och prognoser

En bettingkalkylator kan räkna ut hur mycket du vinner om du lyckas. Du väljer att fylla i hur mycket du tänker satsa, hur oddsen ser ut och så räknar kalkylatorn ut den eventuella utdelningen. På detta sättet kan du se vilka satsningar som är de som lönar sig.

Det finns även många experter inom e-sport som gärna delar med sig av tips. Titta på olika forum och lyssna på experterna kan vara en god idé för att lyckas.

Fördelar med att betta på e-sport

Fördelarna är ganska många när du vill satsa på e-sport. Till exempel finns det väldigt många olika e-sporter att välja mellan, så du hittar alltid något som du kan tycka är spännande och intressant.

Eftersom Sverige har många spelare i den högsta toppen inom e-sport, är det även vanligt med e-sport betting här. Ibland kan du se matcherna direkt på sajten annars kan du se de allra flesta live via Twitch.

Det finns även många olika alternativ att satsa på när det kommer till e-sport vilket gör det hela ännu mera spännande.

Sammanfattning

Att spela på e-sport har blivit mer och mer populärt och i Sverige har vi många professionella spelare och ett högt intresse för dessa sporter. Det finns många olika e-sporter att betta på, så det finns något för allas intresse. Dessutom finns det även flera olika alternativ att satsa på såsom matchvinnare eller vinnare av maps.

Oavsett vilken e-sport du väljer att satsa på är det alltid bra att du skaffar dig kunskap om sporten eller lagen innan för bästa chanserna till vinst. Du kan även använda dig av experters råd och bettingkalkylatorn för att räkna ut vilka bet som är mest lönsamma. För dig som gillar betting och Esport så rekommenderar vi att du tar en titt på vår lista betting sidor med Esport.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply