Elfsborg Feyenoord TV kanal: vilken kanal visar Elfsborg Feyenoord på TV?

Elfsborg Feyenoord TV kanal: vilken kanal visar Elfsborg Feyenoord på TV?

Elfsborg Feyenoord TV kanal TV sändning och tid i Conference League!

Elfsborg Feyenoord TV kanal? Elfsborg Feyenoord vilken Kanal? Vilken kanal visar Elfsborg Feyenoord? Vilken kanal sänder Elfsborg Feyenoord? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Elfsborg-Feyenoord i Conference League på TV. Elfsborg lottades mot Feyenoord i playoff till UEFA Europa Conference League. Det är nu det ska avgöras om Borås-laget kommer att spela europeiskt gruppspel till hösten eller om man får packa sina väskor efter tre dubbelmöten i kvalet. Man hade dock en mardrömsmatch på bortaplan då man förlorade med hela 5-0. I denna artikel hittar ni allt om matchen och vilken tv-kanal som visar Elfsborg – Feyenoord. Streama och spela på fotboll live =>

Elfsborg Feyenoord TV kanal? Vilka sänder Elfsborg Feyenoord i Conference League på TV? När spelar Elfsborg Feyenoord i Europa? Vilka visar matchen mellan Elfsborg och Feyenoord i Conference League på TV? Följ matchen här =>

Elfsborg har ett praktiskt taget omöjlig uppgift framför sig. Man förlorade nämligen det första mötet med hela 5-0 och nu är det dags för returen ehmma på Borås Arena. Även här här det Feyenoord som är favoriter men skam den som ger sig och det återstår att se om Elfsborg kan vända på steken. Nedan har vi tagit fram de högsta oddsen på de mest populära marknaderna Oddsen kommer från de största spelbolagen, Unibet, bet365 och LeoVegas.

1 X 2
Odds Feyenoord vs Elfsborg 1X2: 4,00 3,60 1,75
1X 12 2X
Odds Feyenoord vs Elfsborg 1X, 12 & X2 1.90 1.20 1.25
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.72 2.00
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1.72 2.07

Elfsborg Feyenoord på TV, TV-kanal, TV-tider & live stream

Det första mötet i Rotterdam slutade väldigt tragiskt då man förlorade med hela 5-0, och en man mindre. Nu är det dags för returen i ett möte som känns. På Silly Season Sverige hittar du all info om vilken TV kanal visar Elfsborg Feyenoord och vem sänder Elfsborg Feyenoord? Det är Viaplay som sitter på sändningsrättigheterna när det kommer till huvudturneringen med gruppspel och utslagsfasen. Det gör man till och med säsongen 2024/2025.

vilken kanal visar Elfsborg Feyenoord på TV

Elfsborg Feyenoord TV kanal –  vilken kanal visar Elfsborg Feyenoord på TV?

Att vi får se Elfsborg i Conference League är något som är bra för svensk fotboll. Under de senaste åren är det framför allt Malmö FF som skördat internationella framgångar och dragit in poäng på rankingen till de svenska lagen. Kan Elfsborg ta sig till gruppspelsfasen och göra bra ifrån sig där och bygga på sina framgångar kan det inom några år bli fler svenska lag som spelar kontinuerligt i Europa..

Elfsborg Feyenoord – vilken kanal sänder Elfsborg Feyenoord TV sändning

Det har gått en tid sedan Elfsborg spelade i ett europeiskt gruppspel senast. Man är endast en match från att ta sig dit igen, men det ser mörkt ut för boråsarna efter att ha förlorat med 5-0 i det första mötet.

Elfsborg Feyenoord TV kanal

Elfsborg Feyenoord TV kanal i Conference League

Elfsborg har ett framgångsrikt spel, speciellt på hemmaplan då man spelar på konstgräs, något många storlag inte är vana vid. Det kan vara en av nycklarna inför dubbelmötet med Feyenoord som med nöd och nätte knep en kvalplats i Eredivisie i våras.

Elfsborg Feyenoord förväntade startelvor och laguppställning

Nedan kommer vi på Silly Season Sverige att uppdatera med förväntade startelvor och mycket annat som rör matchen. Frågan är om Elfsborg fortsätter med samma startelva i denna match som man gjorde i returmötet med Velez Mostar.

Elfsborg startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Feyenoords startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Elfsborg-Feyenoord TV & odds – för dig som vill tippa på matchen

Går du i tankarna att spela på mötena mellan Elfsborg och Feyenood? Unibet och betsafe är två av spelbolagen som brukar erbjuda bra odds på svenska lag och framför allt när Elfsborg spelar i Europa. Det går även att hitta odds från Nordicbet om du vill spela på Elfsborg Feyenoord =>

Om du vill betta på Elfsborg-Feyenoord eller någon annan match i Conference League eller Allsvenskan så måste du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria spel.

Elfsborg Feyenoord TV kanal

Sändning och tid – 20:00

Vilken kanal visar Elfsborg mot Feyenoord? TV-tiden för bortamatchen Elfsborg-Feyenoord var torsdag den 19 augusti och matchen börjar kl 20:00 svensk tid. Hemmamatchen spelas den 26 augusti med avsparkstid klockan 19:00.

När spelas matchen?

Matchen mellan Elfsborg och Feyenoord spelades torsdagen den 19 augusti klockan 20:00. Returen spelas den 26 augusti klockan 19:00.

Vart spelas Elfsborg-Feyenoord?

Elfsborg-Feyenoord spelades först på Stadion Feyenoord (De Kuip). Det är nu dags för returen på Borås Arena.

Var sänds Elfsborg-Feyenoord?

Elfsborg Feyenoord på TV? Aftonbladet Plus visade den första matchen mellan de båda lagen. Det återstår att se vem det blir som visar returen.

Finns det biljetter kvar till matchen?

Har du Elfsborg-Feyenoord-biljetter? Kolla in hemmalagets hemsida för mer information.

Mer om Europa Conference League

Det finns en hel del att läsa om när det kommer till Europa Conference League. Förutom att Elfsborg spelar mot Feyenoord ställs Hammarby mot FC Basel. Skulle de båda svensklagen gå vidare till gruppspel får man en stor del prispengar i Europa Conference League.

You must be logged in to post a comment Login