Egyptens VM trupp 2018 – egyptiska truppen till fotbolls-VM 2018!

Egyptens spelartrupp Fotbolls-VM 2018

Egyptens VM trupp 2018? Egypten trupp VM 2018? När man tittar på Egyptens VM trupp och vilka namn man har i truppen pekar allt mot en man. Mohamed Salah är den som ska göra det för Egypten. Liverpool-spelaren har ett helt land att bära på sina axlar. Det är första gången på väldigt länge som man spelat i ett VM. Därför är pressen större än någonsin för spelaren som tog Liverpool till final i Champions League den gångna säsongen.

Salah är lagets stora stjärna men det är inte helt lugnt och ro i laget. Salah skadade sig nämligen i finalen av Champions League. Det återstår att se om han kommer bli fit till turneringen. Oavsett om det blir spel i alla matcher eller bara ett par stycken kommer Salah vara avgörande. Han är den som tog laget till Ryssland 2018. Nu ska man göra sitt bästa för att ta sig vidare från gruppspelet.

Tar man en titt på vilka spelare som finns i den egyptiska truppen är det inte många vi känner igen. Förutom Salah har vi dock Arsenals mittfältare Mohamed Elneny. Ett namn som tillsammans med Salah sticker ut i den egyptiska VM-truppen. Streama VM live gratis här =>

Egyptens VM trupp 2018 - egyptiska truppen till fotbolls-VM 2018!

Egyptens trupp till Fotbolls-VM är en av de starkaste man haft på flera år. Nästan allt hopp är på Mohamed Salah som är den som ska göra det för laget. Under det senaste året har han slagit igenom i Liverpool och vann även skytteligan i Premier League. Ingen av Egyptens matcher i VM 2018 kommer att bli lätta och frågan är om Salah kommer kunna ta laget vidare på egen hand.

Egyptens spelare i VM är inte på samma nivå som Salah och det ska bli väldigt intressant att se hur man presterar. Problemet för Egypten är dock att Salah skadade sig i Champions League-finalen. Han förväntas vara tillbaka till den andra matchen men ännu är inget klart.

Egyptens odds i VM 2018 är bland de högsta tillsammans med Saudiarabien, Panamá och Iran. Det återstår att se hur man klarar sig både med och utan sin superstjärna, Mo Salah. Få 1000 kr riskfritt här =>

Egyptens VM-trupp 2018

Samtliga spelbolag är överens om chanserna man har att prestera i turneringen. Egyptens VM-trupp är en av de starkaste som kommer att delta i turneringen. La Roja är med på topp fem att vinna turneringen och här har vi samlat ihop odds på Egypten i VM 2018.

  • Odds att Egypten vinner VM (vinnarodds): 151.00
  • Odds att Egypten går vidare från gruppen: 2.75
  • Odds att Egypten vinner gruppen: 2.50
  • Odds att Egypten kommer sist i gruppen: 4.50

Egyptens trupp VM 2018

Egyptiska VM-truppen 2018 fotboll

VM-grupp: Grupp A
Ranking: 46 på FIFAs ranking
Förbundskapten: Héctor Cúper

Egyptens VM trupp 2018? Nedan hittar ni samtliga namn som finns med i den egyptiska VM-truppen. Egyptens VM-trupp består av 20 fotbollsspelare och 3 målvakter. Egyptens trupp till VM utgörs av spelarna nedan. Dessa är även Egyptens bästa fotbollsspelare. Det är dessa spelare som ska försöka vinna VM-guldet åt Egypten. Streama fotbolls-VM gratis! Klicka här!

Egyptens VM trupp 2018

Här har du hela Egyptens VM trupp 2018:

Målvakter
Essam El Hadary
Mohamed El-Shennawy
Sherif Ekramy
Mohamed Awad

Försvarare
Ahmed Fathi
Saad Samir
Ayman Ashraf
Mahmoud Hamdy
Mohamed Abdel-Shafy
Ahmed Hegazi
Ali Gabr
Ahmed Elmohamady
Karim Hafez
Omar Gaber
Amro Tarek

Mittfältare
Tarek Hamed
Mahmoud Abdel Aziz
Shikabala
Abdallah Said
Sam Morsy
Mohamed Elneny
Kahraba
Ramadan Sobhi
Trezeguet
Amr Warda

Anfallare
Marwan Mohsen
Ahmed Gomaa
Kouka
Mohamed Salah

Egypten VM trupp 2018

Egyptens bästa målskytt i VM-kvalet (inkl Playoff):

Mohamed Salah

Fler information om Fotbolls VM samt Egypten hittar du på den egyptiska fotbollsförbundets hemsida.

Egyptens fotbolls-VM 2018 trupp: spelarna i Egyptens VM-trupp som kan avgöra VM 2018

Mohamed Salah: Utan tvekan den bästa spelaren i truppen. Salah kan vara Egyptens bäste fotbollsspelare genom tiderna. Han var den som tog laget till denna turnering och det återstår att se hur mycket han får spela. Detta då han blev skadad i Champions League-finalen. Ingen längre beskrivning behövs av Liverpools storstjärna som vann skytteligan i Premier League den gångna säsongen

Mohamed Elneny: Manchester Uniteds mittfältare har verkligen hittat rätt i klubblaget. Formen smittar av sig i landslaget och tillsammans med andra stjärnor kan det bli lekstuga för mittfältaren i turneringen. Väldigt viktig för laget. Streama fotbolls-VM gratis! Klicka här!

Egyptens spelprogram i VM 2018

Det var troligen glada miner hos Egypten när Lottningen av VM 2018 avgjordes. Med tanke på att man kommer ställas mot Ryssland, Saudiarabien och Uruguay har man en bra chans att sluta två i gruppen. Man kommer troligen inte kunna ro på Uruguay. Mot Ryssland och Saudiarabien kommer man ha större chanser och vinner man dessa två kan det räcka för att gå vidare till utslagsfasen av turneringen.

Kollar man på Sverige matcher i VM samt hur de andra lagen upplägg ser ut har Egypten samma typ. Man kommer nämligen att spela samtliga tre matcher på olika arenor. Världlandet Ryssland har valt att sprida ut mästerskapet på elva städer med totalt tolv fotbollsarenor som spelplaner. Detta gör även att tidsskillnaderna Sverige – Ryssland är olika beroende på var man spelar.

VM Trupp 2018 Egypten

Egyptens VM-trupp och matcher i Ryssland

När spelar Egyptens sin första match i VM 2018? Man brukar inte vara speciellt stora favoriter när det kommer till att vinna VM. Det kommer dock vara stort intresse för landets matcher. Man premiärspelar fredagen den 15 juni mot Uruguay. När spelar Egyptens nästa match i VM? Därefter den 19 juni mot Ryssland. Den tredje och sista gruppspelsmatchen är mot Saudiarabien och spelas den 26 juni. Det är oklart vem man för möta i nästa runda. Detta då det ska spelas många matcher i fotbolls-VM.

Vilka lag har Egyptens i sin VM-grupp? Egyptens spelar i VM-gruppen Grupp A. De lag som spelar i Grupp A utöver Egypten är Uruguay, Saudiarabien och Ryssland. Här kan du se samtliga Fotbolls-VM 2018 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-VM 2018

Silly Season hittar du allt om VM i Ryssland 2018. Allt om spelschema för fotbolls-VM 2018, TV-tider fotbolls-VM 2018 och vilka kanaler som sänder matcherna i VM 2018, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-VM 2018 arenorna som kommer att användas i Ryssland m.m.

Egyptiska truppen Fotbolls VM

Vanliga frågor om Egyptens VM trupp 2018

Har du några frågor kring Egyptens trupp i VM 2018 är det bara att slänga iväg en kommentar så svarar vi på din fråga så snabbt som möjligt. Artikeln med Egyptens trupp kommer självklart att uppdateras löpande med allt från truppen, fakta, odds och statistik om Egyptens och spelarna i det egyptiska landslaget. 

Förutom Egyptens har även Sveriges trupp till VM släppts, detta samtidigt som Tyskland presenterade sin spelartrupp.

Odds VM 2018 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna det hela. Det går självklart att spela på att Egyptens vinner Fotbolls-VM 2018.

Egyptens VM trupp 2018

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2018, och inte bara Egyptens VM trupp 2018. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2018 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2018? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2018 är även det klart. Då det kostar mycket är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply