Cristiano Ronaldo öppnar för flytt från Real Madrid

Cristiano Ronaldo öppnar för flytt från Real Madrid

Efter superbudet – Cristiano kan lämna i sommar

Efter att portugisisk media avslöjat ett bud på spelaren på 180 miljoner euro öppnar spelaren själv för att lämna Real Madrid, detta redan i sommar.

Under onsdagen gick den portugisiska tidningen A Bola ut med överraskande uppgifter. Tidningen avslöjade nämligen att Real Madrid kommer få in ett bud på 180 miljoner euro på sin superstjärna Cristiano Ronaldo. Portugisen har haft en otrolig säsong där han och Portugal vann EM 2016 och därefter vann han både La Liga och Champions League med klubblaget. Efter åtta säsonger i den spanska huvudstadsklubben kan en flytt bli aktuell, något som spelaren själv inte utesluter.

Efter A Bolas avslöjande om ett rekordbud på den portugisiske superstjärnan öppnar anfallaren nu själv för en flytt.

– Inget är omöjligt, säger Ronaldo till journalisterna som samlats inför Portugals resa till Lettland.

Enligt A Bola finns det ett gäng klubbar som ska kunna betala vad som krävs för att köpa loss spelaren. På listan finns bland Manchester United, Paris Saint-Germain, AS Monaco samt flertalet klubbar från den kinesiska ligan.

Kontrakt till 2021

Cristiano Ronaldos kontrakt med Real Madrid sträcker sig till och med sommaren 2021 och skulle i så fall lämna den spanska huvudstadsklubben vid 36 års ålder om han spelar hela kontraktslängden ut. Vid flera tillfällen har Ronaldo sagt att han gärna spelar hela karriären ut i Real Madrid, detta samtidigt som han satt 41 år som en slutålder för sin professionella fotbollskarriär.

Cristiano Ronaldo öppnar för flytt från Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply