Copa America 2021 TV rättigheter: vem sänder Copa America på TV?

Copa America 2021 TV rättigheter: vem sänder Copa America på TV?

Copa America TV rättigheter – Var kan man se Copa America?

Copa America 2021 TV rättigheter? Vem sänder Copa America på TV? Copa America sänds i vilken kanal? Vilka som sänder Copa America har varit klart ganska länge då man gick ut med detta redan under 2020. Kort svar på frågan vilka kanaler sänder Copa America? Här ser du samtliga Copa America TV-tider och vilka kanaler som sänder matcherna. Se Copa America live =>

Rättigheterna till turneringen är uppköpta och det egentligen endast att luta sig tillbaka hemma i tv-soffan och njuta av lirare som Leo Messi, Luis Suárez, James Rodríguez med flera. Nu tar vi fram allt du behöver veta och hur vi ser turneringen.

Copa America 2021 TV rättigheter vem sänder Copa America på TV?

Copa America TV rättigheter – vilka kanaler sänder Copa America?

Copa America 2021 TV rättigheter? Vilka sänder Copa America? Att köpa Copa America TV rättigheter är inte billigt. Det är många som är intresserade av att se turneringen då några av världens bästa fotbollsspelare kommer att göra upp vem som är bäst på kontinenten. Efter många om och men står det nu klart vem det blir som kommer att sända matcherna och du kommer kunna se samtliga matcher från turneringen både på TV och via stream i telefonen och på din läsplatta.

Nedan kommer du hitta samtliga alternativ där du kan se mästerskapet och vem det blir som blir mästare i Copa America denna gång. Det är tre år sedan turneringen avgjordes sist och nu kommer vi äntligen få se turneringen igen. För många av storspelarna kan detta vara den sista upplagan av turneringen som de spelar. Bland annat Leo Messi och Luis Suarez man vara inne på sina sista år i respektive landslag och det återstår att se om Messi tillslut vinner en titel med sitt landslag, eller inte.

Copa America TV rättigheter

Copa America sänds i vilken kanal? Vem visar Copa America på TV 2021?

Copa America 2021 TV rättigheter? Copa America TV rättigheter? Vem visar Copa America på TV 2021? Det kommer bli en riktig fotbollsfest i sommar när Copa America spelas. Om du är intresserad av att se matcherna från turneringen kommer vi nu ge dig möjligheten att se var du kan ta del av matcherna, oavsett om det gäller på TV eller via stream. Nedan har vi listas var du kommer kunna se matcherna. När det kommer till TV-kanal för Copa America kommer samtliga matcher att visas på TV10. Har du inte tillgång till TV10 går det självklart att se samtliga matcher på Viaplay. Då kan du även se matcherna när du vill samt spola tillbaka och pausa om det skulle behövas.

SVENSKA TV-KANAL

TV-KANAL 

LIVE STREAM
Viaplay BESTÄLL >>
TV10 BESTÄLL >>

”Bekräftar att man köper rättigheterna”

Per Nunstedt på Nordic Entertainment Group bekräftar att man försäkrat rättigheterna, både när det kommer till att sändningar på TV och via stream.

– Förutom Premier League och Bundesliga kommer NENT Groups kanaler och streamingtjänster att visa franska Ligue 1, holländska Eredivisie och två nya fotbollsligor; belgiska högstadivisionen samt skotska Premiership. Rättigheterna sträcker sig till och med 2021. Dessutom kommer Copa America 2021 att visas i Nordic Entertainment Groups kanaler och streamingtjänster., säger Nunstedt i ett pressmeddelande.

Drar igång natten mot 13 juni

Turneringen drar igång klockan 23:00 under natten till den 14 juni 2021. Då tar värdlandet Brasilien emot Venezuela i invigningsmatchen. Den 14 bjuds vi på supermötet mellan Argentina och Chila och därefter rullar det på med spännande möten med minst en match per dag under gruppspelets gång. Därefter är det dags för utslagsfasen och det är även då som den riktiga spänningen börjar.

vem sänder Copa America på TV

Copa America 2021 TV rättigheter

Det är alltså Nordic Entertainment Group som köpt upp rättigheterna till att visa turneringen. Samtliga matcher kommer att visas på Viasat Premium och streamas på Viaplay. Det återstår att se vem som kommer visa turneringen nästa gång. Tills dess kan vi dock njuta av 2021 års upplaga och mycket annan fotboll som visas på Viaplay. Du kan läsa mycket om turneringen på den officiella hemsidan.

För fullt spelschema och streaming, klicka här!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply