Copa America 2024 TV rättigheter: vem sänder Copa America på TV?

bet365
Copa America 2021 TV rättigheter: vem sänder Copa America på TV?

Copa America TV rättigheter – var kan man se Copa America?

Copa America 2024 TV rättigheter? Vem sänder Copa America på TV? Copa America sänds i vilken kanal? Vilka som sänder Copa America har varit klart ganska länge då man gick ut med detta redan under 2023. Kort svar på frågan vilka kanaler sänder Copa America? Här ser du samtliga Copa America TV-tider och vilka kanaler som sänder matcherna. Se Copa America live =>

Rättigheterna till turneringen är uppköpta och det egentligen endast att luta sig tillbaka hemma i tv-soffan och njuta av lirare som Leo Messi, Luis Suárez, James Rodríguez med flera. Nu tar vi fram allt du behöver veta och hur vi ser turneringen.

Copa America 2024 TV rättigheter vem sänder Copa America på TV?

Copa America TV rättigheter – vilka kanaler sänder Copa America?

Copa America 2024 TV rättigheter? Vilka sänder Copa America? Att köpa Copa America TV rättigheter är inte billigt. Det är många som är intresserade av att se turneringen då några av världens bästa fotbollsspelare kommer att göra upp vem som är bäst på kontinenten. Efter många om och men står det nu klart vem det blir som kommer att sända matcherna och du kommer kunna se samtliga matcher från turneringen både på TV och via stream i telefonen och på din läsplatta.

Vi står inför ett väldigt hett Copa America, ett mästerskap som inte bara lovar intensiv och passionerad fotboll, utan också kan vara det sista för flera av sportens största stjärnor. Bland dessa legendariska spelare finner vi Lionel Messi, Luis Suarez och Neymar, som alla har bidragit till att sätta sin prägel på turneringen och internationell fotboll under många år.

Lionel Messi, ofta hyllad som en av världens bästa spelare genom tiderna, har en särskild plats i hjärtat hos fotbollsfans världen över. Hans skicklighet och vision på planen har gjort honom till en ikon, och detta Copa America kan vara hans sista chans att lägga ytterligare en internationell titel till sin imponerande meritlista.

Luis Suarez, känd för sin intensitet och målmedvetenhet, har varit en nyckelfigur för Uruguay. Hans förmåga att skapa målchanser från ingenting har gjort honom till en av de mest fruktade anfallarna i världen. Med tanke på hans ålder är detta turneringen där han kan göra sin sista stora avtryck på den internationella scenen.

Neymar, Brasiliens lysande stjärna, har genom åren trollbundit fans med sin tekniska skicklighet och kreativa spelstil. Trots att han har kämpat med skador de senaste åren, kommer han till denna turnering med en hunger att leda sitt land till ännu en triumf.

För dessa tre spelare representerar Copa America 2024 inte bara en chans att tävla om en eftertraktad titel, utan också en möjlighet att skriva sina namn i historieböckerna en sista gång. Det är en turnering som lovar att bli laddad med känslor, spänning och en hel del magiska ögonblick.

Copa America TV rättigheter

Copa America sänds i vilken kanal? Vem visar Copa America på TV 2024?

Copa America 2024 TV rättigheter? Copa America TV rättigheter? Vem visar Copa America på TV 2024? Det kommer bli en riktig fotbollsfest i sommar när Copa America spelas. Om du är intresserad av att se matcherna från turneringen kommer vi nu ge dig möjligheten att se var du kan ta del av matcherna, oavsett om det gäller på TV eller via stream. Nedan har vi listas var du kommer kunna se matcherna. När det kommer till TV-kanal för Copa America kommer samtliga matcher att visas på TV10. Har du inte tillgång till TV10 går det självklart att se samtliga matcher på Viaplay. Då kan du även se matcherna när du vill samt spola tillbaka och pausa om det skulle behövas.

SVENSKA TV-KANAL

TV-KANAL 

LIVE STREAM
Viaplay BESTÄLL HÄR >
TV10 BESTÄLL HÄR >

”Bekräftar att man köper rättigheterna”

Per Nunstedt på Viaplay Group bekräftar att man försäkrat rättigheterna, både när det kommer till att sändningar på TV och via stream.

– Förutom Premier League och Bundesliga kommer NENT Groups kanaler och streamingtjänster att visa franska Ligue 1, holländska Eredivisie och två nya fotbollsligor; belgiska högstadivisionen samt skotska Premiership. Rättigheterna sträcker sig till och med 2024. Dessutom kommer Copa America 2024 att visas i Viaplay Groups kanaler och streamingtjänster., säger Nunstedt i ett pressmeddelande.

Copa America 2024 drar igång natten mot 20 juni

Den första matchen i Copa America 2024 turneringen drar igång klockan 03:00 under natten till den 20 juni 2024. Då tar de reagerande mästarna Argentina emot Kanada i invigningsmatchen. Den 2 juli bjuds vi på supermötet mellan Brasilien och Colombia och därefter rullar det på med spännande möten med minst en match per dag under gruppspelets gång. Därefter är det dags för utslagsfasen och det är även då som den riktiga spänningen börjar.

vem sänder Copa America på TV

Copa America 2024 TV rättigheter

Det är alltså Viaplay Group som köpt upp rättigheterna till att visa turneringen. Samtliga matcher kommer att visas på Viasat Premium och streamas på Viaplay. Det återstår att se vem som kommer visa turneringen nästa gång. Tills dess kan vi dock njuta av 2024 års upplaga och mycket annan fotboll som visas på Viaplay. Du kan läsa mycket om turneringen på den officiella hemsidan. För fullt spelschema och streaming, klicka här!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply