Conor McGregor vs Floyd Mayweather commercials – se TV reklamen inför matchen!

Floyd Mayweather vs Conor McGregor commercials

Floyd Mayweather vs Conor McGregor reklam

Floyd Mayweather vs Conor McGregor TV reklam

Conor McGregor vs Floyd Mayweather reklam

Precis som när det är dags för stora fighter i USA har det även släppts en Conor McGregor – Floyd Mayweather reklamfilm. Reklamen som man kallar den är inte som vilken annan reklamfilm som helst. Man har nämligen gjort det till långa avsnitt och totalt kommer det släppas fyra delar av All Access Floyd Mayweather vs. Conor McGregor. Det är SHOWTIME som står för produktionen då de sänder Conor Mcgregor – Floyd Mayweather och varje reklam har olika teman. Den första har temat A King is Born och i avsnitt nummer två för vi följa de båda fightersen inför matchen.

TV-reklamer är väldigt populära i USA och alla stora event har ofta flera reklamer som rullar flera veckor innan själva showen är igång. Ett perfekt exempel är amerikanska Super Bowl där företagen betalar flera hundra miljoner för att synas i några sekunder.

Floyd Mayweather vs Conor McGregor commercials

Reklam för Conor McGregor vs Floyd Mayweather

Det handlar om enorma summor när det hamnar om Conor McGregor – Floyd Mayweather på tv. De båda fightersen kommer få väldigt mycket pengar för att slåss under 36 minuter och Mayweather har tidigare avslöjat att han får 300 miljoner dollar för matchen. Amerikanaren tjänar alltså drygt 2,4 miljarder kronor på matchen, samtidigt som McGregor håvar in över 800 miljoner kronor för samma match. Vad reklamfilmerna med de båda fightersen kostar att producera och visa är inte officiellt men det är troligen inga låga summor.

All Access Floyd Mayweather vs. Conor McGregor – Avsnitt 1

Conor McGregor vs Floyd Mayweather commercials - se TV reklamen inför matchen!

All Access Floyd Mayweather vs. Conor McGregor – Avsnitt 2

I början av augusti släpptes avsnitt nummer två.

All Access Floyd Mayweather vs. Conor McGregor – Avsnitt 3

BÄST BONUS EXTRA STOR BONUS SE MCGREGOR MAYWEATHER LIVE
+ 1500 kr i bonus + 2000 kr i bonus 499 kr*
Få 1500 kr i bonus hos Unibet när du spelar på Alexander Gustafssons nästa match + live stream gratis! Få 2000 kr i bonus hos betfair när du bettar på Alexander Gustafssons nästa match Se Alexander Gustafssons nästa match live stream Viaplay UFC
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! SE MATCHEN LIVE !

Conor McGregor vs Floyd Mayweather commercials - se TV reklamen inför matchen!

När det kommer till McGregor Mayweather tv tider och tv kanal är allt klart. Amerikanska SHOWTIME har offentliggjort både tv tiderna för McGregor Mayweather matchen och vilken kanal som visar McGregor Mayweather som i USA.

Nyligen blev detta även klart i Sverige. När det kommer till vilken tid McGregor Mayweather börjar så drar galan igång klockan 01:00. När det kommer till vilken kanal match visas på i Sverige så är det Viaplay Pay-Per-View. Fighten visas endast på Viaplay och alltså inte på någon tv-kanal.

Silly Season Sverige erbjuder även speltips McGregor Mayweather samt odds McGregor Mayweather. Här hittar du allt du behöver om McGregor Mayweather betting och odds.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply