Floyd Mayweather vs Conor McGregor biljetter – priset är upp till 800 000 kr för superfajten!

Biljetter Floyd Mayweather vs Conor McGregor

McGregor Mayweather biljetter 2017

Biljetter Mcgregor Mayweather? Biljetter Mayweather McGregor? Floyd Mayweather biljetter? Det är ingen överraskning att biljetter till världens största boxningsmatch kostar otroligt mycket. Jämför man med priserna på till exempel fotboll, ishockey eller någon annan sport är priserna väldigt mycket högre och tittar vi på biljettpriser Conor McGregor vs Floyd Mayweather är de extrema.

Floyd Mayweather vs Conor McGregor biljetter pris

Floyd Mayweather vs Conor McGregor biljetter kostnad

Floyd Mayweather vs Conor McGregor biljetter

Det är ingen slum att Mayweather kallas för Money då han drar in sjuka summor på sina fighter, speciellt när det kommer till biljettförsäljning. Till matchen mot McGregor har det sålts biljetter för över 60 miljoner dollar och är du intresserad av att åka och se får du punga ut en stor summa. De billigaste biljetterna som finns ute drygt två veckor innan fighten avgörs kostar 1.499 dollar styck samtidigt som de dyraste går på upp till 5.000 dollar per biljett.

Vinn biljetter till McGregor vs Mayweather

Vill du vara med och vinna biljetter till matchen mellan Conor McGregor och Floyd Mayweather? Just nu kan du tävla med Betsafe och få chansen att åka och se matchen live i Las Vegas. Du bjuds på flyg i McGregors egna privat-jet, hotell samt biljetter till galan som avgörs den 26 augusti. Anmäl dig här =>

McGregor Mayweather biljetter 2017

Vad kostar biljetter till McGregor mot Mayweather?

Slänger vi ett öga på biljettpriser Mayweather mot McGregor är det ingen billig show. De billigaste biljetterna är slut för längesedan och de som är kvar kostar från 18 000 kronor och uppåt. Sikta du på att köpa de dyraste kostar de hela 780.000 kronor, detta efter att man sänkt priserna. till en början kostade en biljett ännu mer men då de märkte att biljettförsäljningen inte gick riktigt som man tänk sig valde man att sänka priserna.

Floyd Mayweather vs Conor McGregor biljetter - priset är upp till 800 000 kr för superfajten!

Fighten har varit officiell under ett längre tag och ser man till vad de båda fightersen får för att gå upp i ringen förstår man biljettpriserna. Conor McGregor kommer få drygt 870.000 kronor för att gå matchen mot Mayweather samtidigt som amerikanen kommer håva in otroliga 2,4 miljarder kronor, detta på 36 minuter.

Floyd Mayweather vs Conor McGregor biljetter - priset är upp till 800 000 kr för superfajten!

BÄST BONUS EXTRA STOR BONUS SE MCGREGOR MAYWEATHER LIVE
+ 1500 kr i bonus + 2000 kr i bonus 499 kr*
Få 1500 kr i bonus hos Unibet när du spelar på Alexander Gustafssons nästa match + live stream gratis! Få 2000 kr i bonus hos betfair när du bettar på Alexander Gustafssons nästa match Se Alexander Gustafssons nästa match live stream Viaplay UFC
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! SE MATCHEN LIVE !

Floyd Mayweather vs Conor McGregor biljetter kostnad

När det kommer till McGregor Mayweather tv tider och tv kanal är allt klart. Amerikanska SHOWTIME har offentliggjort både tv tiderna för McGregor Mayweather matchen och vilken kanal som visar McGregor Mayweather som i USA.

Nyligen blev detta även klart i Sverige. När det kommer till vilken tid McGregor Mayweather börjar så drar galan igång klockan 01:00. När det kommer till vilken kanal match visas på i Sverige så är det Viaplay Pay-Per-View. Fighten visas endast på Viaplay och alltså inte på någon tv-kanal.

Silly Season Sverige erbjuder även speltips McGregor Mayweather samt odds McGregor Mayweather. Här hittar du allt du behöver om McGregor Mayweather betting och odds.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply