Odds Conor McGregor vs Floyd Mayweather vinnarodds – vem vinner enligt oddsen Mayweather McGregor?

Odds Floyd Mayweather vs Conor McGregor

 Conor McGregor Floyd Mayweather odds Sverige – odds på boxningsmatchen – McGregor vs Mayweather

Odds på McGregor Mayweather? Betta på McGregor vs Mayweather? Spela på McGregor Mayweather? Det är dags för den största fighten på mycket länge. Två av de största inom UFC och boxning ställs mot varandra i en boxningsmatch och det går inte att undvika decenniets största match. Det är Conor McGregor och Floyd Mayweather som ställs mot varandra i T-Mobile Arena Las Vegas den 26 augusti. Här har vi samlat vinnarodds och speltips inför den galna matchen. Kolla in erbjudandet från betsafe =>

Conor McGregor vs Floyd Mayweather odds vem vinner

Conor McGregor Floyd Mayweather odds – vem vinner fighten?

Odds Conor McGregor vs Floyd Mayweather vinnarodds? ”The Notorious” kommer att fightas mot ”Money” i matchen som har kommit att kallas för The Money Fight och The 180 Million Dollar Dance. Totalt kommer drygt 20.000 personer vara på plats i arenan för att se fighten som är bland de största under de senaste tio åren. UFC-fightern McGregor ställs mot den oslagne Floyd Mayweather som inte förlorat någon av sina 49 matcher han gått som boxare. Nu är det äntligen officiellt att de båda kommer möta varandra och i denna match kan du även bli en vinnare! Spela på Conor McGregor vs Floyd Mayweather hos Unibet!

Conor McGregor vs Floyd Mayweather vinnarodds

Conor McGregor och Floyd Mayweather kliver den 26 augusti in i ringen och fighten förväntas starta drygt klockan 05:00 natten mot den 27:e. Boxningsgalan förväntas dra igång cirka 01:00 och det är klart hur schemat kommer ser ut. Se boxningsgalan McGregor vs Mayweather live =>

Spela på Conor McGregor Floyd Mayweather odds & tips

Conor McGregor Floyd Mayweather odds boxningsmatch

Boxningsgalan McGregor Mayweather är äntligen officiell och det hela kommer att gå av stapeln den 26 augusti i Las Vegas. Vi kommer få se flertalet spännande fighter i samband med denna uppgörelse och det återstår att se om Floyd Mayweather förlorar som första boxningsmatch någonsin i sin karriär, eller om ”Money” ska ta ytterligare en seger när han ställs mot superstjärnan i UFCConor McGregor. Oavsett vad som händer i matchen kommer hela tillställningen bli otroligt häftig när de båda ställs mot varandra i Las Vegas.

vem vinner enligt oddsen Mayweather McGregor

Vem vinner enligt oddsen Mayweather McGregor? Ska du spela på Conor McGregor vs Floyd Mayweather boxning? Betsafe ger dig chansen att se fighten på plats. Det enda du behöver göra är att spela för 10 kronor på att Conor McGregor vinner och du har chansen att åka i hans privata jet, bo på lyxhotell och se matchen live i T-Mobile Arena. Erbjudandet hittar du här =>

Det är väldigt många som ser fram emot detta möte. Det är två av världens största fighters som ställs mot varandra i matchen och även om McGregor kommer att ställa upp i en kategori han inte är alldeles för van vid kommer det bli en ultimat match. Det är alltid något extra när fighters som de båda går upp i ringen och matchen den 26 augusti får man inte missa!

Conor McGregor vs Floyd Mayweather odds & speltips - McGregor Mayweather tips boxningsmatch!

Conor McGregor vs Floyd Mayweather odds & speltips

Conor McGregor fightas mot Floyd Mayweather från USA i tungvikt. McGregors fight är den högst rankade fighten under boxning. Här har du oddsen på Conor McGregors och speltips.

Conor McGregor vs Floyd Mayweather odds & speltips

Mayweather vs McGregor Unibet

Conor McGregor vs Floyd Mayweather odds

Conor McGregor vs Floyd Mayweather odds & speltips

I fighten mellan Conor McGregor och Floyd Mayweather är det ingen tvekan om att det är den sistnämnde som är favorit. Nedan finner ni oddsen från Unibet på evenemanget.

Conor McGregor vs Floyd Mayweather speltips

Boxning odds tips – Speltips McGregor Mayweather boxningsgala

Conor McGregor vs Floyd Mayweather odds & speltips - McGregor Mayweather tips inför boxningsmatchen!

Boxningsevent: McGregor vs Mayweather boxningsgala
Boxningsmatch: Conor McGregor vs Floyd Mayweather
Speltips: Mayweather vinner matchen (Oddset 6.00 på McGregor får en dock att tänka)
Odds: 1.11
Spelbolag: Unibet

Mayweather vs McGregor bet365

Mayweather vs McGregor vem vinner?

Vem vinner fighten mellan Mayweather och McGregor? Conor ”The Notorious” McGregor kliver in i boxningsringen som en kraftig underdog. McGregor  ställs mot den obesegrade och flerfaldige världsmästaren Floyd ”Money” Mayweather så det är inte så konstigt att spelbolagen inte tror på honom. Spelbolagen verkar ha sin favorit klar. Baserat på oddsen så ska Mayweather vinna mot McGregor utan svårigheter. 

Mer om McGregor vs Mayweather TV-tider & kanaler

LIVESPEL + ODDS EXTRA STOR BONUS McGregor Mayweather
+ 1500 kr i bonus + 2000 kr i bonus 499 kr/mån*
Live stream gratis hos Unibet Få Fight Night 930 kr i bonus hos betfair Boxningsmatchen McGregor vs Mayweather live stream Viaplay
Hämta bonus! Hämta bonus! Se fighten här!

McGregor Mayweather vinnarodds

McGregor Mayweather vinnar odds

Datum & Tid: Söndag 27 augusti 2017, 2017-08-27 kl. 05:00 svensk tid
Stad: Las Vegas, USA
Arena: T-Mobile Arena

För mer info om fighten se bland annat McGregor Mayweather tidMcGregor Mayweather svensk tid, McGregor Mayweather TV tiderMcGregor vs Mayweather vilken kanal sänder matchen så hittar du info Floyd Mayweather nästa match och Conor McGregor nästa match. Alla tv tider Mayweather McGregor hittar du även på vår site.

Läs även boxning på TV idagUFC på TV idag, UFC på TV i Sverige 2017 och UFC Viaplay gratis för att förstå hur Viaplay PPV och fighting fungerar. Ett par matcher att se fram emot är bland annat Conor Mc Gregor vs Nate Diaz 3, Cormier vs Silva, Mark Hunt vs Frank Mir, Jose Aldo vs Conor McGregor, Klitschko vs Fury 2Klitschko mot Fury eller Cormier vs Gustafsson 2Alexander Gustafsson titelmatch – returmatch Cormier-Gustafsson. Mer info hittar du även på UFC.com och UFC.tv.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply