Chelsea jagar Alex Sandro från Juventus

Chelsea jagar Alex Sandro från Juventus

Juventus kan sälja Alex Sandro till Chelsea

Enligt brittisk press vill Chelsea  och Antoine Conte värva Alex Sandro från Juventus. 26-åringens kontrakt går ut 2020.

Efter att ha vunnit Premier League 2016/2017 har Chelsea börjat planera för den kommande säsongen. Det har redan börjat ryktats om vilka spelare som man vill värva, vilka man vill sälja och nu har ett nytt namn på listan över tänka nyförvärv kommit upp. Det är The Sun som kommer med uppgifterna om att den engelska huvudstadsklubben är intresserade av att värva Alex Sandro från Juventus, en nyhet som kommer endast några timmar innan Champions League-finalen sparkas igång där spelaren förväntas starta.

26-åringen har för närvarande ett kontrakt med Juventus som sträcker sig till och med sommaren 2020 och det kommer inte bli någon billig historia för The Blues. Alex Sandro anslöt från FC Porto till den svartvita klubben sommaren 2015 och kostade då 26 miljoner euro. Skulle man släppa spelaren sägs Juventus dock vilja ha en bra mycket högre summa för att släppa spelaren.

De regerande Serie A-mästarna är dock inte speciellt intresserade av att sälja sin spelare som även finns på intresselistan hos Arsenal, Manchester City och Real Madrid.

Diego Costa kan lämna i sommar

Enligt framförallt engelsk media ska Diego Costa vara på väg till Kina, något som även påstås i Spanien. Ett tag ansågs till och med anfallaren vara klar för en kinesisk klubb.

Men om man ska tro Costa själv verkar det inte bli någon flytt österut, i alla fall inte än. För om han ska lämna blir det för Atletico Madrid, säger han själv.

– Jag är inte intresserad av att byta klubb just nu. Om jag lämnar Chelsea kommer det att bli för Atletico Madrid, inget annat, säger Costa enligt Sky Sports.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply