bet365

Totalfotboll-bloggen: Tankar inför Italien-Sverige

På fredagskvällen fick vi skåda en av, vad som kanske kommer att bli, de stora svenska bragderna inom herrfotboll. Det var en magisk kväll, full av laddning, nervositet, och turer mellan hopp och förtvivlan. Ikväll är det dags för returmöte på San Siro i Milano. 

Inför den första play off-matchen mellan Sverige och Italien på Friends Arena hade jag en väldigt positiv känsla i kroppen. Jag trodde på det här. Vad jag trodde på visste jag dock inte. Ett bra resultat var vad jag hoppades på. Att Sverige skulle hålla nollan och kanske, kanske få till någonting offensivt. Denna känsla tror jag knappast att jag var ensam om att ha som svensk supporter.

Totalfotboll-bloggen- Tankar inför Italien-Sverige

Sverige fick med sig ett oerhört bra resultat att ta med sig till Milano och San Siro. Ett resultat som absolut gör att de står med ett ben i nästa års världsmästerskap i Ryssland. Ett resultat som innebär att de inte kommer behöva göra mål i returmötet, ett mål som innebär ett otroligt pressat Italien.

För Italien har inte missat ett fotbolls-VM sedan 1957(VM 1958 i Sverige). Gud vet vad som kommer att hända i landet om landslaget misslyckas med ett uppdrag som bara inte ska gå att misslyckas med. Förbundskaptenen Gian Piero Ventura, som redan kritiserats under VM-kvalet, kommer troligtvis, vid ett uteblivet VM-avancemang, att tvingas kliva ner från den stora fotbollsscenen. Den skam och stämpel som då kommer att sättas på Ventura känns omöjlig att tvätta bort.

Totalfotboll-bloggen- Tankar inför Italien-Sverige

Nog om Ventura och till matchen.

Italien, med en oerhört vass kniv på strupen, kommer verkligen behöva göra matchen till sin. På Friends Arena hade man problem att få till ett tempo i passningsspelet vilket ledde till ett orörligt lag som hade svårt att ta sig till några målchanser alls. Förutom det mindre smickrande resultatet tvingades man även inkassera två avstängningar i Giorgio Chiellini och Marco Verratti. Två oerhört viktiga spelare som kommer lämna stor saknad efter sig. På San Siro kommer tempot i bollinnehavet vara ett måste- samt nyckeln för att Italien ska kunna få Sveriges mycket stabila försvarsspel i gungning. För Sverige kommer försvara sig. Lågt, tror jag. Och sedermera ligga och lurpassa vid eventuella kontringslägen.

I övrigt, för svensk del, så råder det stort tvivel kring om Albin Ekdal kommer kunna medverka i returmötet. Sveriges passningsskicklige mittfältsmotor har under den senaste tiden dragits med skador och var inte helt hundra inför mötet i Stockholm. Eventuella smärtor/känningar till trots spelade Ekdal, men tvingades utgå en bit in i den andra halvleken.

Totalfotboll-bloggen- Tankar inför Italien-Sverige

SPELA HOS UNIBET! SPELA HOS BET365! BRA BONUS + GRATISSPEL BRA BONUS + GRATISSPEL
+ 1000 kr i bonus + 1000 spelkrediter i bonus + 1000 kr i bonus + 1000 kr i bonus
+ dubbel vinst   +200 kr i gratisspel  
Live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 Leo Vegas Bonus Sport  Erbjudanden spelbolag? Freebets & gratisspel erbjudande Sverige - Italien 2017!
SPELA HÄR! SPELA HÄR! SPELA HÄR! SPELA HÄR!

För dig som undrar vilken tid Italien – Sverige och vilken kanal Sverige-Italien så är det Kanal 5 och Dplay kl. 20:45, sändningsstart 16:00. Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller Playoff VM 2018. När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat anfallarna Marcus Berg och Ola Toivonen, hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen. Kolla på Speltips Italien Sverigeodds Italien – Sverige vinnare och Sverige-Italien startelvor och H2H innan du slutligen tippar på Sverige-Italien.

Är du ute efter bra oddsbonusar har vi tagit fram marknadens bästa oddsbonusar har vi samlat alla oddsbonusar för betting online hos sveriges största spelbolag. I och med denna match finns det väldigt många bettingsidor som har specialerbjudanden. När det kommer till spelbolag med bäst odds erbjuder vi alltid bettingbolag som har licens inom EU.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply