Så spelar Sverige i VM 2018 – så får du biljetter

Guiden till dig som vill se Sverige spela i sommar

Sverige i Fotbolls-VM är något vi inte brukar vara speciellt vana vid. Man har inte kvalificerat sig för ett världsmästerskap sen 2006 och efter bragden mot Italien är det äntligen dags.

Sverige kommer vara med i Fotbolls VM 2018. Det är troligen ingen som missat avancemanget med tanke på rubrikerna som skrevs när Sverige blev klara för turneringen. I kvalet lyckades man knipa en andraplats bakom Frankrike och i playoff slog man överraskande ut Italien. Man blev i och med de två bragdmatcherna klara för huvudturneringen och nu förklarar vi allt om biljetter till VM 2018 i Ryssland.

Det är oklart hur det går att få tar på biljetter på plats i Ryssland under turneringens gång.

Så spelar Sverige i VM 2018 - så får du biljetter

Biljetter till Sveriges matcher i VM?

Lottningen av VM 2018 är klar och Sveriges matcher är fastspikade. I gruppspelet spelar man totalt tre matcher och därefter går de två bästa lagen i gruppen vidare. Sverige inleder med spel i VM mot Sydkorea, därefter mot Tyskland och avslutar gruppspelet mot Mexiko. Den sista matchen är den viktigaste då det mesta pekar mot en kamp om andraplatsen för Sverige och Mexiko. Tyskland förväntas vinna ganska enkelt och Sydkorea tror många inte räcker till.

Så spelar Sverige i VM 2018 - så får du biljetter

Vill du skaffa biljetter till Sveriges matcher i VM 2018? Då gäller det att hålla ögonen öppna på FIFAs officiella hemsida. Där släpper man biljetter och sökperioden är 14 december till 18 januari. Alla har lika stor chans att få biljetter till turneringen. Detta då det lottas vem som får biljetter till de olika matcherna.

SPELA PÅ VM HOS UNIBET
LÄGG DITT SPEL HOS BETSAFE! STREAMA HELA VM PÅ C MORE PLAY!
+ 1000 kr i bonus (18+, R&V gäller) + 2000 kr i bonus (18+, R&V gäller) 139 kr/mån
Live stream gratis hos Unibet betsafe cmore
Hämta bonus! Hämta bonus! Beställ här!

Fotbolls VM 2018 på TV?

Får du inte biljetter till VM kan du alltid se VM 2018 på TV. När det kommer till TV-tider och rättigheter för Fotbolls-VM är allt klart och det är bestämt vem som kommer visa mästerskapet. Vem sänder Fotbolls VM 2018 är klart och det är SVT tillsammans med TV4-Gruppen (C More) som kommer visa alla matcher från turneringen. Spelprogram Fotbolls VM 2018 hittar du på Silly Season Sverige och allt annat du kan tänka dig behöva veta om turneringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365