Unibet BetUP App – vad är BetUP? Så fungerar BetUP!

Unibet BetUP App - vad är Betup?

Unibet BetUP App – vad är BetUp?

Vad är BetUp och vad innebär BetUP? När det kommer till spel och betting finns det flera olika sätt att lägga sina spel. Det finns allt från odds inför matcher till liveodds och detta om allt från målskyttar till antalet hörnor och antal mål. Det vanligaste är att man lägget ett spel inför en match och därefter vinner en summa beroende på hur mycket man lagt. Nu har det dock kommit något nytt som heter BetUP som finns hos Unibet. Speljätten har lanserat en egen appUnibet BetUP, där man nu kan lägga sina spel och vinna stora summor. Detta sätt att spela på matcher är mycket mer intressant än vanlig betting. Detta då du ska förutspå vad som kommer hända i live under matchen, medans den pågår. Se aktuell pott på CL-matcherna här =>

Hur fungerar Unibets BetUp app?

Hur Unibets BetUp app fungerar kommer vi igenom nedan. Det är ganska enkelt att förstå och när du väl är påläst kommer du med största sannolikhet vilja prova det.

BetUP fungerar på följande sätt: Varje halvlek har cirka 15 stycken rundor. Vid varje runda dyker det upp en frågesportsliknande fråga som visas för samtliga spelare samtidigt. Du har 30 sekunder på dig att svara men ju snabbare du svarar, desto bättre.

För varje rätt svar får du ett poäng och det gäller att vara med för att svara på samtliga frågor. Skulle du missa att svara på någon fråga får du ett automatiskt svar, vilket gör att du fortfarande har en chans att svara rätt på frågan, även om du missade att svara.

Ju fler poäng du har när matchen är sju, desto mer pengar vinner du. Tänk på att potten blir högre för varje spelare som är med i tävlingen.

 

Unibet BetUp – instruktioner

Det är enkelt att spela på BetUp och det krävs varken någon större summa eller kunskap för att vara med. Vem som helst kan spela på Unibet BetUp samtidigt som de ger dig spänning under matchen. Spelet går ut på att gissa vad som händer näst i matchen och ju fler rätt du får, desto mer pengar får du av potten som blir större för varje spelare som ansluter sig.

Nedan finner ni en video med instruktioner om hur det fungerar med Unibet BetUp.

Unibet BetUP

Varje spel har en angiven prispott vilken innebär att du redan innan du ansluter dig vet hur mycket pengar som du och dina motståndare spelar om. Det finns dock två olika typer av prispotter. Det finns både fast prispott och progressiv prispott. Det förstnämnda betyder att operatören sätter ett fast pris oberoende av antalet deltagare eller andra faktorer. När det kommer till progressiv prispott innebär det att pottens värde stiger beroende på hur många spelare som anslutit sig. Ju fler spelare som är med desto mer kan även du vinna. 20% dras dock av för kommission.

För varje fråga du svarar rätt på får du poäng. Något som innebär att du hamnar högre upp på listan beroende på hur många rätt du har. I slutet av spelet räknas dina poäng ihop och de som ligger i toppen av listan vinner majoriteten av pengarna som finns i potten. Både när det kommer till den fasta potten och den progressiva potten.

Köpa biljett – BetUp

Hur gör man då för att gå med i Unibet BetUp och spela? Du som spelare behöver köpa en biljett (inträdesavgift) för att kunna delta. Avgiften är fast för varje spel och anges vid varje spel. Om du ångrar dig och vill ta tillbaka din anmälning betalas hela inträdesavgiften tillbaka, detta om du gör det minst två minuter innan den angivna starttiden.

Unibet BetUP App - vad är Betup?BetUp speltid

Spelet drar igång samtidigt som matchen/evenemanget startar. Det kan även gälla per halvlek eller period eller delar av ett evenemang. Normalt sätt pågår ett spel under 1:a halvlek, 2:a halvlek eller fulltid (inklusive övertid).

Ett Survivorspel kan avslutas innan den planerade speltiden om alla deltagande spelare har eliminerats.

BetUp ordlista – förklaring av vanliga BetUp ord och termer

Spel – en serie rundor som utspelas under en pågående fotbollsmatch, deltagande spelare tävlar om priser.

Spelare – en spelare som deltar i “spelet” med möjlighet att vinna priser.

Biljett – en spelare behöver köpa en biljett (inträdesavgift) för att delta i ett spel.

Pris – spelarens vinster från deltagande i ett spel.

Prispott – det totala vinstbelopp som avsatts för priser i ett givet spel.

Vinstplan – fördelningen av prispotten till de olika slutplaceringarna.

Rankning – spelarens slutgiltiga placering i ett spel (1a,
2a, 3e osv.).

Runda – spelets grundläggande cykel. Knutet till en specifik tävling.

Tävling – en flervalsfråga med två eller fler svarsalternativ om matchen i fråga.

Alternativ – svar i en given tävling som antingen är “rätt” eller “fel”.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply