Speltips El Clasico 16/10: bästa odds tips Real Madrid vs FC Barcelona!

Speltips El Clasico bästa odds tips FC Barcelona Real Madrid!

Speltips El Clasico bästa odds tips FC Barcelona Real Madrid!

Speltips: Real Madrid vs FC Barcelona – odds tips 2022

Speltips El Clasico 2022? Odds tips Real Madrid vs FC Barcelona match söndag den 16 oktober i La Liga 2022? Speltips Real Madrid – FC Barcelona? Här hittar du superodds, vinnarodds, målodds och bästa tips på vinnaroddset på Real Madrid vs FC Barcelona! Se och spela på matchen hos Unibet =>

Bästa odds tips vinnare på Barca mot Real Madrid 16/10-2022

Speltips Real Madrid vs FC Barcelona? Det är snart dags för en av världens största fotbollsmatcher. Det är dock mer annorlunda än på länge. Duellen mellan Lionel Messi och Cristiano Ronaldo kommer vi dock inte att få se då de båda spelarna lämnat för spel i andra klubbar.

I denna artikel hittar du odds på FC Barcelona – Real Madrid vinnare och många andra marknader. Nedan finner du alla odds och superodds på matchen.

Real Madrid vs FC Barcelona odds 1X2 + Dubbelchans

1 X 2
Odds Real Madrid vs Barcelona 1X2: 2,28 3,70 3,05
1X 12 2X
Odds Real Madrid vs Barcelona 1X, 12 & X2 1,41 1,30 1,66
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,42 2,80
Ö 3,5 mål U 3,5 mål
Odds Över/Under 3,5 mål: 2,28 1,63

Speltips El Clasico 1:3- bästa odds tips FC Barcelona Real Madrid!

Odds tips Real Madrid vs FC Barcelona och bästa speltips på matchen?

Här hittar du bästa oddset på vinnare (1X2), målodds, odds på målgörare, hörnor och en rad andra odds tips och erbjudanden matchen mellan Barcelona och Real Madrid lördag den 1 april 2022. Madrid – Barcelona-matchen kan du se och spela på Unibet och Bet365 kl. 16:15.

Speltips El Clasico

Silly Season Sverige har nu tagit fram ett speltips. Vi har valt att spela på att Barcelona vinner matchen. Real Madrid har en fin svit men har långt ifrån övertygat i sina senaste matcher, något som gör att Barca får ses som favorit. (2.40).

Speltips El Clasico mål odds & målskyttar

Här är oddsen på mål och målskyttar i Real Madrid vs FC Barcelona i La Liga 2022:

FC Barcelona – Real Madrid odds målskyttar

Tippa målskytt i FC Barcelona – Real Madrid matchen. Här är målskyttarna att tippa på i FC Barcelona – Real Madrid.

Odds Barcelona målskyttar

Målskytt Odds
Memphis Depay 2,75
Ansu Fati 2,80
Sergio Agüero 3,00

Senaste oddsen hittar du här = >

Odds Real Madrid målskyttar

Enligt oddsen på vilka som blir marängernas målskyttar i FC Barcelona – Real Madrid så är oddsen på att hemmalagets anfallsspelare kommer göra mål i matchen:

Målskytt Odds
Karim Benzema 2,28
Luka Jovic 3,15
Mariano Díaz 3,05

Tippa första målskytt och matchminut för det första målet

Tippa på första målskytt och matchminut för det första målet i El Clasico för din chans att vinna. Du måste ha ett Unibetkonto för att kunna logga in. Spelet är baserat på El Clasico FC Real Madrid vs Barcelona som spelas den 24 oktober 2022. Deltagarna tippar matchens första målgörare och i vilken minut det första målet kommer.

Vinner gör den deltagare som både tippar rätt första målgörare och exakt i vilken minut det första målet kommer. Tippa här =>

Odds Real Madrid vs FC Barcelona resultat

Resultat Odds
1-0 10,50
1-1 6,75
2-1 9,50
2-2 11,50
0-1 12,50
1-2 9,00

Real Madrid – FC Barcelona odds och erbjudanden

Speltips El Clasico? Ifall du ska tippa på att Barca vinner matchen har du bra odds hos betfair =>. Här har vi de bästa odds-erbjudanden som tillsammans gör att man kan vinna stora summor vid en hemmavinst.

Något som gör att man kan chansa lite mer när man oddsar är att man hos de flesta spelbolagen får freebets eller ett riskfritt spel, vilket innebär att du inte förlorar något om resultaten inte skulle gå din väg. Vad sägs om bonus hos betsson =>, Nordicbet => eller se alla riskfria spel!

Sedan har vi samlat alla oddsbonusar som vi anser är bra oddsbonusar och som kan utnyttjas på samma gång. Bästa oddsbonusar: insättningsbonus hos Comeon =>, bonus hos betfair => och startbonus hos Unibet =>

1 X 2
Odds Real Madrid vs Barcelona 1X2: 2,28 3,70 3,05
1X 12 2X
Odds Real Madrid vs Barcelona 1X, 12 & X2 1,41 1,30 1,66
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,42 2,80
Ö 3,5 mål U 3,5 mål
Odds Över/Under 3,5 mål: 2,28 1,63

Odds-erbjudanden FC Barcelona – Real Madrid La Liga 2022

Speltips Real Madrid vs FC Barcelona? För att matchen ska bli så spännande som möjligt kommer samtliga spelbolag att dra igång kampanjer och erbjudande både för nya och befintliga kunder. Ta gärna en titt på samtliga erbjudanden så du får ut det mesta när du ska spela på FC Barcelona – Real Madrid.

Speltips El Clasico

För dig som undrar se Real Madrid vs FC Barcelona match på TV idag och vilken kanal visar Real Madrid vs FC Barcelona är det oftast C More Play som gäller kl. 16:15. Till Spanska Supercupen är det Discovery+ som gäller.

Speltips El Clasico? Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller matchen mellan FC Barcelona och Real Madrid. När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat stjärnorna i de båda lagen, hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen. Läs mer på lfp.es.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply