Var spelar Cristiano Ronaldo nästa säsong 2024? Här är Ronaldos nästa klubb enligt oddset!

Cristiano Ronaldo klar för ny klubb i januari

Ronaldos nästa klubb odds? Var spelar Ronaldo nästa säsong 2024? Se oddsen här!

Var spelar Cristiano Ronaldo? Ronaldos nästa klubb odds? Var spelar Ronaldo nästa säsong 2024 och Ronaldos nästa klubb odds är de två vanligaste frågorna när det gäller Ronaldos närmaste framtid. Under juli 2018 bekräftade Real Madrid att portugisen inte skulle fortsätta sin karriären på Santiago Bernabéu. Därefter byter Ronaldo lag flera gånger, först till Juventus och sedan till Manchester United.

När det kommer till frågor och funderingar kring Ronaldos nästa klubb odds och var Ronaldo spelar 2024 är det mycket spekulationer. Det korta svaret på frågorna: Ronaldo går till Saudiarabien eller så går Ronaldo till ett lag i MSL.

Ronaldos nästa klubb odds? Var spelar Ronaldo nästa säsong 2024? Se oddsen här!

Cristiano Ronaldo byter klubb inför nästa säsong

Många har ställt sig frågan om ”Ska Ronaldo lämna Man United” och ”Ska Ronaldo byta lag?”. Under november 2022 stod det klart att portugisen inte kommer att fortsätta karriären hos de engelska giganterna och ryktena kring Ronaldos nästa klubb drog igång direkt. Det var många som ställde sig frågan om ska Ronaldo börja i ett lag i Saudiarabien och ska Ronaldo till ett lag i MSL? Det är fortfarande oklart men något som är klart är att Ronaldo lämnar Manchester United.

När det kommer till Ronaldo nästa klubb odds är det mycket som händer. Manchester United bekräftade själv det hela och gick ut med att Ronaldo kommer att byta klubb. Unibets odds pekar mycket på att det blir en flytt till ett lag i Saudiarabien. Även ett lag i MSL finns med i kampen om portugisen.

var spelar Cristiano Ronaldo nästa säsong

Vart spelar Leo Ronaldo nästa säsong 2024?

Så var spelar Ronaldo 2024 nästa säsong? Unibet erbjuder många olika odds vid en Ronaldo-flytt. I början så trodde inte Unibet att Ronaldo skulle byta lag och flytta, utan att han skulle stanna stanna kvar i Manchester United. Det slog dock ner som en blixt från klar himmel att portugisen lämnar det engelska Premier League-laget.

Nu när Man United gått ut officiellt och sagt att Ronaldo kommer lämna klubben så har Unibets odds på Ronaldo stannar kvar i klubben försvunnit helt. Nu verkar det mer och mer vara klart att Ronaldo byter klubb. Det mesta pekar på att det blir ett lag i Saudiarabien och ett lag i MSL står högst upp på listan. Det är dock oklart vad oddsen ligger på.

Odds Ronaldos nästa klubb?

Vad säger spelbolagen om Ronaldos nästa klubb? et finns inga andra tänkbara klubbar för portugisen att lämna till. Han vill stanna i Europa och fortsätta på toppnivå. Nedan anges oddsen för de lag som varit aktuella på sistone. Längre ned hittar du Unibets fullständiga lista med olika odds på Ronaldos nästa klubb:

Ronaldos nästa klubb enligt oddset Leovegas Betsson Unibet
Ett lag i Saudiarabien 1,50 1,60 1,63
Ett lag i MSL 5,00 5,00 5,00
Real Madrid 7,00 7,00 7,00
Chelsea 8,00 8,00 8,00
Sporting CP 8,00 8,00 8,00
SSC Napoli 15,00 15,00 15,00
AC Milan 15,00 15,00 15,00
Atletico Madrid 23,00 23,00 23,00

Vart spelar Ronaldo 2024 enligt oddset?

OBS! Oddsen förändras nästan dagligen pga alla rykten om Ronaldos flytt. Senaste oddsen hittar du här =>

Ronaldos nästa klubb 2024 – alla lag och odds!

Unibet erbjuder fler odds vid en flytt något annat lag. Några riktiga högoddsare är en eventuell flytt till Atletico Madrid som ger 23,00 i odds.

Odds: Ronaldo går till ett lag i Saudiarabien Unibet – 1,50

Ett flertal rykten har kopplat ihop Ronaldo på en flytt till ett lag Saudiarabien. Enligt spelbolagen är detta det mest troliga scenariot för portugisen som fotograferats med flertalet spelare från den franska huvudstadsklubben på senaste.

Odds: Ronaldo går till ett lag i MSL – 5,00

Odds Ronaldo går till ett lag i MSL? Unibets odds pekade tidigare på att Ronaldo skulle lägga av med fotbollen i Europa och avsluta sin karriär i USA. Ett spel på att Ronaldo skulle sluta i Europa och gå till en MSL-klubb ger 5,00 hos Unibet.

Odds: Ronaldo flyttar till Premier League Unibet – 8,00

Unibet har även en specialare för dig som tror på en Premier League-flytt. Unibet ger 8.00 i odds ifall Ronaldo byter till ett lag i Premier League och 8.00 i odds ifall han går till Chelsea.

Odds Ronaldo går till ett Premier League-lag Unibet
Chelsea 5,00

ska Cristiano Ronaldo till Saudiarabien

Mer om var Ronaldos nästa säsong, klubb och fakta

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply