Flest gula kort i VM 2022 odds: flest varningar i fotbolls VM genom tiderna!

Flest gula kort i VM 2018 odds

Vem och vilket lag får flest gula kort i VM 2022?

Flest gula kort i VM 2022 odds? Rent generellt så har Fotbolls VM 2022 varit en ganska så snäll turnering. Inte minst så har VAR i VM 2022 hjälpt till med det. Men trots allt så ska vi titta på flest gula kort i VM 2022. Det här är något som garanterat kan intressera de allra flesta trots allt. För vad det gäller betting på fotbolls, och då inte minst VM 2022, så är det något som uppskattas. En kan till exempel spela på vem i VM som gör flest mål. Hitta odds på bästa målskytt VM 2022 och spela på den som du tror gör flest mål. Se och spela på fotboll live =>

Skyttekung VM 2022 odds Vinnare Topp 4
Kylian Mbappé (Frankrike) 9,00 2,40
Lionel Messi (Argentina) 12,00 2,75
Neymar (Brasilien) 12,00 2,75
Harry Kane (England) 17,00 4,00
Lautaro Martinez (Argentina) 19,00 4,50
Cristiano Ronaldo (Portugal) 21,00 4,75
Bukayo Saka (England) 24,00 4,75
Richarlison (Brasilien) 26,00 5,25
Oliver Giroud (Frankrike) 26,00 5,50
Enner Valencia (Ecuador) 26,00 5,50

Flest gula kort i VM 2022 odds: flest varningar i fotbolls VM genom tiderna!

Gula kort i VM i fotboll – flest varningar & snabbast varning!

Men nu ska vi alltså titta på vilken spelare som fått flest gula kort under fotbolls VM. Det handlar om allt från flest gula kort i VM 2022, till de VM-matcherna där flest kort delats ut genom tiderna. Det finns säkert många av er som kommer ihåg många galna matcher i VM.

En av de klart galnaste var ju, utan att överdriva en sekund, Nederländerna mot Portugal 2006. Det var i åttondelsfinalen i Tyskland-VM 2006 som det kom att smälla rejält. Portugal gick ju vidare, men det var inte det som folk skulle komma att minnas.

VM match med flest kort någonsin – 16 gula kort

För i den här matchen så ballade det bokstavligen ut. Totalt fick vi se 16 gula kort, varav fyra stycken röda hann visas upp. Det här, än idag, den VM match med flest kort genom tiderna. Frågan är vilka och när den ska slås? För det här är verkligen ett rekord som krävs en av de fulare världen upplevt om vi ska slå den.

Snabbaste gula kortet genom tiderna – 3 sekunder

Jesus Gallardo är nu den spelare att få gult kort snabbast. I Mexikos match mot Sverige så drog han på sig ett gult kort efter bara 13 sekunder. Det är snabbaste gula kortet någonsin i VM.

Vem får flest gula kort i VM 2022?

Vem får flest gula kort i VM 2022?

Flest varningar i VM 2022 odds? Ja, när det kommer till vem får flest gula kort i VM 2022 så kan vi ju alltid sitta och fundera på det ett tag. Det finns ju några, som vi vet, är rätt så fula på planen och drar på sig många kort i sina klubblag. Men det som en bör tänka på är vilket landslag spelaren i fråga spelar för.

Om det handlar om Spanien VM trupp 2022 så spelar det ju inte lika stor roll att Sergio Ramos är en buse i Real Madrid. För han kommer på ren automatik inte dra på sig så många kort eftersom han spelar i ett av de favorittippade lagen. Se odds på vilka som vinner VM 2022

Odds vinnare VM 2022 Odds
Brasilien 5,00
Tyskland 5,50
Frankrike 7,50
Spanien 7,00
England 21,00

Odds på flest gula kort i VM i Qatar

Om vi får tippa på vem eller vilka som kommer att att dra på sig flest gula kort så är det inte omöjligt att det blir någon i ett lag som Uruguay. För Uruguay VM trupp 2022 är ett lag som säkert kommer att kunna gå långt och prestera bra, men det är också ett benhårt lag.

Så kanske kan någon som Diego Godin dra på sig många kort? Det gör ju Atletico Madrid-stjärnan en del i La Liga. Samma sak med lagkamraten och Gimenez. Annars kan det gå att hitta spelare som i den kroatiska truppen.

Det är ett av de lagen som dragit på sig flest gula kort. Med tanke på att Kroatien dessutom väntas gå långt i det här mästerskapet så har de ju några matcher att dra på sig många fler kort. Av egentligen alla valörer. För att följa Kroatien och de andra lagen så kan du se hela VM 2022 spelschema här.

Fakta om kort i VM

Ja, ni. Gula och röda kort känns ju som något som är helt självklart i dagens moderna fotboll. Att det aldrig existerat en tid innan det fanns fotbollsmatcher innan röda och gula kort kunde delas ut. Men tro oss, det fanns en tid innan allt.

För innan VM 1970 så fanns det faktiskt inga kort över huvud taget, ja – ni hörde rätt. Ett helt kortfritt VM var vad vi fick uppleva på den gamla goda tiden. Men det fanns ju också några anledningar till varför det var så.

Fotbollen var mycket lugnare. Det skedde inga brutala tacklingar, likt det gör nu för tiden. Inte heller gnälldes det lika mycket, och vi slapp det mesta av de ojustheter som förekommer ständigt idag. Filmningar, bråk, fula kapningar och tröjdragningar var sånt vi slapp.

Men just tröjdragningarna blev ett problem, och var en anledning till varför gula kort kom till. Samtidigt blev fotbollen tuffare och tuffare, något som ledde till att även röda kort fick komoma in i bilden. Så från och med 1970 har ju fotbollsspelare kunnat bli utvisade och varnade i fotbollen.

Flest gula kort i VM 2022 odds: flest varningar i fotbolls VM genom tiderna!

Sammanfattning av gula kort i VM 2022

Så för att sammanfatta det här om flest gula kort i VM 2022 så ska vi göra det genom att säga så här. Precis som vi nyss skrev så har det ju funnits gula och röda kort i VM sedan 1970. Det vill säga det mästerskap som blev kom att bli den tredje VM-titeln för Pele.

Då var gula kort inte så vanligt, nu är det något som sker praktiskt taget flera gånger varje match i snitt. I VM 2022 i Qatar så förväntar vi oss att till exempel spelare i Uruguay eller Kroatien. Det här är ju lag som är kända för att vara ganska så bryska.

Samtidigt är det lag som tippas att gå långt i VM. Vi förväntar ju oss att det blir något lag som går till åtminstone semifinal som kommer att ha spelaren som drar på sig flest gula kort. Det kan ju mycket väl bli Uruguays Diego Godin. Men vem tror du kommer att få flest gula kort i VM 2022? Läs mer om FIFA World Cup här!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply